Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λούις Μάντιλορ: Η οντισιόν του στα «Φιλαράκια» και ο Μάθιου Πέρι

Λούις Μάντιλορ: Η οντισιόν του στα «Φιλαράκια» και ο Μάθιου Πέρι

Ο Λούις Μάντιλορ μίλησε για τη συμμετοχή του στα «Φιλαράκια», τον Μάθιου Πέρι, τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μουσούλη, αλλά και την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ο Nick Portokalos του «My Big Fat Wedding», Λούις Μάντιλορ,  έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην στην εκπομπή «Buongiorno». Ο γνωστός ηθοποιός του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ηλίας Θεοδοσόπουλος, βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή μια νέα συνεργασία.

Ο Λούις Μάντιλορ μίλησε στην κάμερα του MEGA για τη συμμετοχή του στα «Φιλαράκια» τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μουσούλη, αλλά και την παραμονή του στην Ελλάδα.

Τι είπε ο Λούις Μάντιλορ για τη συμμετοχή του στα «Φιλαράκια»

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Φιλαράκια» ο Λούις Μάντιλορ είπε: «Διάβασα για τον Τζόι, ήμασταν 4 άτομα και ήμουν πολύ τυχερός, πέρασα υπέροχα στην οντισιόν. Ήταν το απόγευμα μιας Παρασκευής. Με το που τελείωσε η οντισιόν αρχίσαμε τις πρόβες, οπότε ήταν μια ‘μεγάλη’ μέρα. Είχα την ευκαιρία να περπατήσω μέσα στο σετ, στην κουζίνα και να ανοίξω το ψυγείο». Όπως συμπλήρωσε και ο ίδιος, όποιος είναι θαυμαστής της σειράς, γνωρίζει ότι το να περπατήσει κανείς μέσα στην συγκεκριμένη κουζίνα είναι κάτι πολύ κουλ.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τον εκλιπόντα Μάθιου Πέρι, αλλά και τα συναισθήματα που συνοδεύουν την απώλειά του, δεδομένης της γνωριμίας τους. «Με τον Μάθιου Πέρι δε γνωριστήκαμε πάρα πολύ καλά, αλλά ήταν εκπληκτικός, ιδιοφυής ηθοποιός, είναι κρίμα όταν χάνεις κάποιον».

Η συνεργασία του Λούις Μάντιλορ με τον Κωνσταντίνο Μουσούλη και η παραμονή του στην Ελλάδα

«Η οικογένειά μου είναι από την Ελλάδα και μου αρέσει να έρχομαι εδώ. Ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, κάνει κάποια ωραία πράγματα με τα σεμινάρια υποκριτικής. Με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι στα σεμινάρια, είχα καιρό να το κάνω αλλά είχε πλάκα και έτσι αποφάσισα να πάρω μέρος. Μόλις τελειώσαμε τα σεμινάρια της Θεσσαλονίκης, όλοι ήταν φανταστικοί. Ήταν τρεις ημέρες με πολλές εμπειρίες και πράγματα που έμαθα και θα μου φανούν χρήσιμα όντας στην παραγωγή ταινιών», είπε χαρακτηριστικά.

Only in

Αιώνιοι φοιτητές το 48% των εγγεγραμμένων στα ελληνικά ΑΕΙ - Η άβολη αλήθεια πίσω από τους αριθμούς

Από το 2025 το 48% των εγγεγραμμένων φοιτητών κινδυνεύουν να διαγραφούν, ως «αιώνιοι φοιτητές». Έχουν ξεπεράσει δηλαδή το όριο των v+2 χρόνων σπουδών. Η πραγματικότητα όμως είναι πιο σύνθετη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024