Έχει περάσει κοντά ένας μήνας από τη μέρα που οι Αρχές στις ΗΠΑ συνέλαβαν τον Sean «Diddy» Combs και έκαναν άνω κάτω τη βιομηχανία του θεάματος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δεν ήταν μόνο οι σύλληψη του γνωστού ράπερ, αλλά οι εναντίον του κατηγορίες (βιασμοί, εκβιασμοί και trafficking γυναικών) που έκαναν πολλούς γνωστούς να χάσουν τον ύπνο του.

Άλλωστε ο Diddy δεν έκρυβε τις διάσημες φιλίες του, όπως και το «πατρικό» ρόλο που είχε στους νέους μουσικούς. Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζάστιν Μπίμπερ, με τον 54χρονο ράπερ να έχει τον ρόλο του μέντορά του, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Οι φωτογραφίες με τον 15χρονο Μπίμπερ στα πάρτι του Sean «Diddy» Combs κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και εβδομάδες, φήμες ακούγονται πολλές, ενώ διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος Καναδός μουσικός είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Για αυτό και έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο μετά από περίπου 1,5 μήνα, ο Τζάστιν Μπίμπερ «έσπασε» τη σιωπή του – τουλάχιστον τη διαδικτυακή. Ο pop star πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά μετά τις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι περισσότερες από αυτές έχουν να κάνουν με διάφορες ηχογραφήσεις, σε κάποια άλλη φαίνεται να χαλαρώνει, σε άλλη είναι μαζί με τη σύζυγό του Χέιλι, ενώ υπάρχει και η πανσέληνος σε όλα αυτά.

Ωστόσο, για την υπόθεση του Diddy, ο Τζάστιν συνεχίζει να κρατάει το στόμα του κλειστό και μια απομακρυσμένη στάση από τα γεγονότα.

Την ίδια ώρα, ο πρώην μέντοράς του, βλέπει τις καταγγελίες εναντίον του όλο και να πληθαίνουν, με τους δικηγόρους να έχουν πει πώς «η λίστα των συνεργών του είναι σοκαριστική» και όλοι πλέον να περιμένουν την έναρξη της δίκης τον Μάιο.