Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πώς αντέδρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις ερωτήσεις για τον γάμο του

Πώς αντέδρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις ερωτήσεις για τον γάμο του

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μετά τον γάμο με τον σύντροφό του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε στο δημαρχείο Αθηνών την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου. Για πρώτη φορά όμως μετά τον γάμο του με τον σύντρόφό του έκανε μια δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ενώ πήγαινε στον γάμο του Άλεξ Πατέλη με τον συντροφό του Μιχάλη. Ωστόσο, όπως φαίνεται σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», ο ίδιος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που τον κυνηγούσαν με σκοπό να μάθουν περισσότερα για τον γάμο του.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο γάμος και οι καλεσμένοι του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αθηνών. Ο παρουσιαστής και ο σύντροφός του έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ενώ την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του «Buongiorno» είπε πως «ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός», καθώς αυτός και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι φίλοι. Μάρτυρας ήταν η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» στο MEGA, με τον Χάρη Δούκα να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ήταν προσωπική επιλογή του παρουσιαστή να τους παντρέψει εκείνος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Only in

Μετρά αντίστροφα ο Κασσελάκης για Συνέδριο και νέο κόμμα – «Πιο κοντά στη ΝΔ» τα γραφεία των 1.500τ.μ.

Σε τέσσερις ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης θα γνωρίζει και τυπικά ότι το όνομά του δεν θα είναι στο φάκελο των υποψηφιοτήτων για το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024