Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συντρόφου του Λίαμ Πέιν, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συντρόφου του Λίαμ Πέιν, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του

Η Κέιτ Κάσιντι εθεάθη για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Λίαμ Πέιν και το σπαρακτικό της «αντίο» στον τραγουδιστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν πριν λίγες ημέρες όταν ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας σοκαρίστηκε με την είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν. Το 31χρονο πρώην μέλος των One Direction έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες όπου διέμενε.

Την ώρα που συγγενείς, φίλοι και θαυματές θρηνούν την απώλειά του και οι Αρχές προσπαθούν να ολοκληρώσουν το παζλ, ώστε να εξακριβώσουν το τι έχει συμβεί, η σύντροφός του περνάει μερικές δύσκολες και μοναχικές ώρες.

Η Κέιτ Κάσιντι, η οποία είχε ταξιδέψει μαζί με τον Λίαμ Πέιν στην Αργεντινή αλλά είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ δύο ημέρες πριν το θάνατό του, εθεάθη για πρώτη φορά στους δρόμους της Φλόριντα. Τα φλας των φωτογράφων «έπιασαν» την 25χρονη να έχει πάει στο μάρκετ να αγοράσει τροφή για τον σκύλο που είχαν αποκτήσει μαζί με τον 31χρονο μουσικό.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2022, ενώ λίγο καιρό αργότερα η σχέση τους έγινε γνωστή μετά την κοινή τους εμφάνιση στα Fashion Awards.

«Σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά»

Την περασμένη Παρασκευή, η Κέιτ Κάσιντι είχε αποχαιρετήσει τον Λίαμ Πέιν με μια ανάρτησή της στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη της και ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και τα μηνύματα αγάπης που μου στείλατε. Είμαι εντελώς χαμένη. Τίποτα δεν μοιάζει αληθινό τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να σεβαστείτε και να μου δώσετε χρόνο και χώρο για να βρω τον δρόμο μου» έγραψε αρχικά η Κέιτ και συμπλήρωσε:

«Λίαμ, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Και θα συνεχίσω να σε αγαπάω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Only in

Το χρονικό του «ψαλιδίσματος» των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων - Ξεκινούν στα μέσα Νοεμβρίου

Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία από 50.000 που είχαν ανακοινωθεί από τον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη τελικά… «κουρεύτηκαν» σε 37.000 ενώ παράλληλα άνοιξε διάπλατα η πόρτα στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024