Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Μετά το φιάσκο του Joker, νέο single με τίτλο «Disease»

Lady Gaga: Μετά το φιάσκο του Joker, νέο single με τίτλο «Disease»

Η Lady Gaga επιστρέφει στη μουσική σκηνή μετά την τραγική αποτυχία του Joker 2 στο box office

H Lady Gaga που πρωταγωνίστησε στην εισπρακτική καταστροφή του «Joker: Folie à Deux», επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια της μουσικής βιομηχανίας με νέο single.

To single που φέρει τον τίτλο «Disease» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, είναι μια πρόγευση από το  πολυαναμενόμενο έβδομο άλμπουμ της, «LG7», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025 παίρνοντας την σκυτάλη από το «Chromatica».

Το single έρχεται μετά την κυκλοφορία-έκπληξη του άλμπουμ «Harlequin» εμπνευσμένου από τον ρόλο της στην ταινία «Joker: Folie à Deux».

Αν και η σούπερ σταρ δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση, η Universal Music έκανε διαθέσιμο το single για προ-αποθήκευση σε ένα pop-up site, που συνδέεται με τις streaming πλατφόρμες Spotify και το Apple Music.

Oι θαυμαστές της Lady Gaga παρατήρησαν αλλαγές στο τρόπο που ήταν γραμμένοι οι τίτλοι ορισμένων τραγουδιών της στις πλατφόρμες streaming, σχηματίζοντας την λέξη «Disease».

Λίγες ώρες νωρίτερα η Lady Gaga μοιράστηκε μία playlist στον λογαριασμό της στο Spotify, παίρνοντας τα ίδια τραγούδια και γράφοντας τους τίτλους τους με κεφαλαία γράμματα, εκτός από το πρώτο γράμμα που ήταν με μικρό. Με τον τρόπο αυτό τα γράμματα σχημάτιζαν τη φράση «Gaga Disease».

Το «Chromatica» που είναι και το τελευταίο στουντιακό άλμπουμ της Gaga κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020, λίγους μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας και έφτασε στην κορυφή των charts.

H Lady Gaga δεν καταλαβαίνει το γιατί

Το sequel του εκπληκτικού «Joker» του 2019 που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβριο αποθεώθηκε από το κοινό στην αίθουσα.

Μετά την κυκλοφορία του, οι περισσότεροι κριτικοί κινηματογράφου βρέθηκαν εχθρικοί απέναντι του και το κοινό γύρισε την πλάτη στην 38χρονη Lady Gaga και τον συμπρωταγωνιστή της Χοακίν Φίνιξ αναδεικνύοντας το sequel σε μία από τις πιο μεγάλες εισπρακτικές αποτυχίες της χρονιάς.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της pop star η αποτυχία είναι ένα μυστήριο για την ίδια -ακόμη και αν οι περισσότεροι YouTuber επιμένουν ότι ήταν μια παρωδία που δεν ζήτησε ποτέ κανείς.

Η Lady Gaga δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο κόσμος δεν αγάπησε το «Joker: Folie à Deux» και έχει απογοητευτεί, καθώς θεωρεί ότι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον ρόλο της Harleen «Lee» Quinzel.

Μάλιστα, θεωρούσε ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, ιδιαίτερα μετά την επιτυχία του αρχικού «Joker» που χάρισε στον Χοακίν Φίνιξ το χρυσό αγαλματάκι.

«Τώρα η ομάδα της κάνει ότι μπορεί για να περιορίσει τη ζημιά και να σώσει την κατάσταση. Κοιτάνε άλλα projects που θα μπορούσαν να ανακοινώσουν, ώστε να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τις αρνητικές κριτικές της ταινίας» τόνισε η πηγή στην Daily Mail.

Only in

Το χρονικό του «ψαλιδίσματος» των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων - Ξεκινούν στα μέσα Νοεμβρίου

Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία από 50.000 που είχαν ανακοινωθεί από τον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη τελικά… «κουρεύτηκαν» σε 37.000 ενώ παράλληλα άνοιξε διάπλατα η πόρτα στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024