Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Προσοχή στο κενό μεταξύ «συρμού» και «αποβάθρας»

Τα ζώδια σήμερα: Προσοχή στο κενό μεταξύ «συρμού» και «αποβάθρας»

Γενικά, η εβδομάδα ξεκινά καλά. Καλό θα ήταν να προσέξετε, βέβαια, να μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας, γιατί θα σας γυρίσει «μπούμερανγκ»- Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Καλέ μου Κριέ, η Δευτέρα είναι  μια άριστη ημέρα για να επιλύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις εκείνη την κουβέντα που εκκρεμεί, καθώς η ημέρα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή.

Στα θετικά: Και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου είναι μια μέρα που ευνοεί σημαντικές συζητήσεις και από κοινού αποφάσεις.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις να περιμένεις αρνητικά μέσα στην ημέρα. Καλή εβδομάδα!

Ταύρος

Καλέ μου Ταύρε, η εβδομάδα σου ξεκινά με μία σχετική εύνοια στην απόκτηση αντικειμένων και σου ανεβάζουν τη διάθεση. Σφύζεις από αυτοπεποίθηση σήμερα κι έτσι νιώθεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου.

Στα θετικά: Θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σου, αλλά και τα ερωτικά σου δεν πάνε πίσω. Θα έχεις μια ωραία μέρα είτε με το ταίρι σου, είτε με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει – αν δεν έχεις.

Στα αρνητικά: Καλή εβδομάδα, Ταύρε! Όλα σήμερα πάνε κατ’ ευχήν.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Δευτέρα έρχεται να ρίξει φως στις προσωπικές σου επιθυμίες. Επίσης, η αισιόδοξη στάση σου κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει ως αποτέλεσμα να μαγνητίζεις πιθανούς θαυμαστές και σου είναι πιο εύκολο να γίνεις αρεστός σε τρίτους, είτε αν αυτό αφορά φιλικά πρόσωπα, είτε συνεργάτες.

Στα θετικά: Βλέπεις τα αποτελέσματα που ήθελες να δεις στα επαγγελματικά σου να γίνονται πραγματικότητα.

Στα αρνητικά: Σήμερα θα έχεις «πέραση», καθώς «ακτινοβολείς». Πρόσεξε όμως, αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς γιατί θα το μετανιώσεις.

Καρκίνος

Καλέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και θέλεις να εξερευνήσεις τον κόσμο μέσα από την ψυχή σου και το πώς αναλύεις διάφορες καταστάσεις. Η εσωτερική αυτή αναζήτηση σε οδηγεί στο να δεις τον κόσμο συνολικά με άλλα μάτια.

Στα θετικά: Η ενδοσκόπηση μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μια βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σου.

Στα αρνητικά: Η αναλυτική σου διάθεση σήμερα σε βοηθά να δεις  ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγηθείς αποφάσεις  που θα σε ωφελήσουν στα επαγγελματικά, αλλά πρόσεξε τυχόν λάθη βιασύνης.

Λέων

Καλέ μου Λέοντα, η σημερινή επικοινωνιακή σου διάθεση σε καθιστά το επίκεντρο της προσοχής όπου βρεθείς κι όπου σταθείς. Η αυτοπεποίθησή σου μαγνητίζει τους πάντες πάνω σου.

Στα θετικά:  Αν είσαι ελεύθερος, όλο και κάποιον θα γνωρίσεις σήμερα. Αν δεν είσαι, θα κάνεις μια πολύ όμορφη συζήτηση με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου, αλλά και τους ανωτέρους σου στη δουλειά θα πάει ανέλπιστα καλά, αρκεί να μην αφήσεις την έπαρση να σε παρασύρει.

Παρθένος

Παρθένε, η Δευτέρα τούτη φέρνει στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σου. Η οργάνωση και η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς συνεργάτες σου να σε εμπιστεύονται.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου η ικανότητά σου να πείθεις τους άλλους θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Στα αρνητικά: Τα ερωτικά σου παραμένουν λιγάκι αδιάφορα.

Ζυγός

Καλέ μου Ζυγέ, η Δευτέρα αυτή έρχεται με ευχάριστες προοπτικές. Σήμερα κάθεσαι και «τα βάζεις κάτω» για να δεις πως θα εκπληρώσεις τους στόχους σου. Σκέφτεσαι πως κύριος σκοπός σου είναι η προσωπική σου ανάπτυξη και η ιδέα νέων εμπειριών σε γεμίζει ενθουσιασμό.

Στα θετικά: Επιδιώκεις ερωτικές περιπέτειες και τις ζεις. Στα επαγγελματικά σου επίσης επενδύεις σε νέες εμπειρίες και γνώση και τα άστρα θα σε ανταμείψουν.

Στα αρνητικά: Μπορείς να απολαύσεις μια ήρεμη ημέρα περισυλλογής.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου καλέ κι αγαπημένε, η Δευτέρα σε κινητοποιεί να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που είχες αμελήσει από καιρό. Από την άλλη, η επιθυμία σου για ανοικτή επικοινωνία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και μάλιστα αισθάνεσαι πως αυτή είναι που σε οδηγεί προς την αυτογνωσία.

Στα θετικά: Βάζεις τάξη σε οικονομικές υποχρεώσεις που είχες αφήσει στην άκρη εδώ και μέρες.

Στα αρνητικά: Κάποιες φοβίες σου γεννώνται, αλλά μένοντας ψύχραιμος θα τις ξεπεράσεις.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα η Δευτέρα λειτουργεί με τον πιο ευεργετικό για εσένα τρόπο. Αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν της κοινωνικοποίησης και των νέων γνωριμιών – η καλύτερή σου, σαν να λέμε.

Στα θετικά: Σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνεις περισσότερες συναντήσεις με πελάτες ή πιθανούς συνεργάτες σου. Αν κάνεις μια έναρξη συνεργασίας θα δικαιωθείς.

Στα αρνητικά: Θα περάσεις τόσο καλά σήμερα που δεν θα πιστεύεις στα λογικά σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα η μέρα σου σε καλεί να ασχοληθείς με εκκρεμότητες της ζωής σου και την οργάνωσή αυτών. Μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά στο τέλος της ημέρας θα νιώσεις πλήρης κι ευτυχής.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και αυτό εκτιμάται.

Στα αρνητικά: Τα αισθηματικά σου έχουν μείνει λίγο στην άκρη.

Υδροχόος

Καλέ μου Υδροχόε, η Δευτέρα σου θα είναι γεμάτη χαρμόσυνα νέα κι εκπλήξεις. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ και νιώθεις την ανάγκη να ακολουθήσεις νέα μονοπάτια με σκοπό να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Στα θετικά: Αν είσαι σε σχέση θα αναζωπυρωθεί το μεταξύ σας πάθος σήμερα. Αν δεν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί όλο και κάποιον θα γνωρίσεις.

Στα αρνητικά: Δεν προβλέπονται αρνητικά γεγονότα για τη Δευτέρα σου.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, η εβδομάδα σου ξεκινά με μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Είναι μια καλή μέρα για να περάσεις χρόνο με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να αναζητήσεις εκ νέου την εσωτερική σου γαλήνη.

Στα θετικά: Βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και επενδύεις σε συνεργασίες με προοπτική.

Στα αρνητικά: Αντιλαμβάνεσαι πως έχεις ανάγκη από μια σχέση που θα σου προσφέρει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη. Αν έχεις έναν άνθρωπο που σου τα προσφέρει θα περάσεις μια υπέροχη ημέρα μαζί του. Αν πάλι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν σου δίνει αυτά τα δύο, μάλλον θα πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αριθμοί και η αλήθεια για την πτώση διαρκείας

Παράλληλη, καθοδική πορεία ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανος Κασσελάκης εδώ κι ένα χρόνο. Τι λένε οι αριθμοί για τον αντίκτυπό των δύο στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024