Είναι από τις γυναίκες που κάθε της κίνηση τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας – είτε είναι επαγγελματική είτε προσωπική. Για αυτά, αλλά και για ακόμα περισσότερα, αποφάσισε να μιλήσει η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno» και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα σχόλια στα social media, το podcast που «τρέχει» αλλά και τη νέας της θεατρική δουλειά.

«Δεν περίμενα ότι τα podcasts θα είχαν τόση έκθεση»

Για την απόφασή της να ξεκινήσει το podcast μίλησε η Μαρία Σολωμού τονίζοντας «πάντα έλεγα πως άμα βαρεθώ, θα κάνω κάτι άλλο. Όταν είσαι ηθοποιός, πάντα είσαι ηθοποιός, δεν σταματάει αυτό. Αλλά δεν περίμενα ότι τα podcasts θα είχαν τόση έκθεση».

Παραδέχθηκε ότι θύμωσε με τα σχόλια που άκουγε όταν η εκπομπή άρχισε να γίνεται viral και να παίζονται αποσπάσματα σε εκπομπές. «Δεν φοβήθηκα, θύμωσα πολύ, γιατί έπαιρναν αποσπάσματα και ήταν σαν να μιλάω μόνη μου. Κάποιοι έλεγαν πως έβγαινα σαν μία κουτή και λέω τα γκομενικά μου. Εκεί θύμωσα και κάποια στιγμή συμμορφώθηκαν».

Μάλιστα, θυμήθηκε και τα παλιότερα χρόνια και το… ξύλο που έφαγε από διάφορες εκπομπές. «Κάποια στιγμή, πριν πολλά χρόνια, με ένοιαζε πολύ τι έλεγαν για μένα, όταν ξεκίνησε η λαίλαπα των χαστουκιών των εκπομπών. Τότε είχα τρομάξει, αναρωτιόμουν αν έχουν δίκιο με όσα έλεγαν για μένα! Με ένοιαζε, γιατί ήμουν από τις πρώτες που έφαγαν πολύ ‘ξύλο’. Στενοχωριόμουν».

Τα σχόλια στα social media

Εκτός από τις τηλεοπτικές εκπομπές, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην έκθεση και στα σχόλια στα social media, που είναι ιδιαίτερα ενεργή.

«Το καλοκαίρι πήρα κάποια κιλά. Ανέβαζα τις φωτογραφίες μου και υπάρχει σχόλιο από κάτω ‘Μαράκι, έφαγες’. Σε μένα; Αλήθεια, σε μένα; Γέλασα πάρα πολύ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Κάποια σχόλια όμως ήταν πολύ άσχημα και εκεί ξεκίνησα να κάνω delete. Ιδιαίτερα το age shaming. Δεν χρειάζεται να βγάζεις τέτοιο μίσος και κακία στο ίδιο φύλο, αφού ξέρεις ότι θα έρθεις στην ηλικία μου».

«Ο συνδυασμός Κιτσοπούλου και Σολωμού τρομάζει κάπως»

Φυσικά αναφέρθηκε και στην τελευταία της επαγγελματική δουλειά, καθώς πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» της Λένας Κιτσοπούλου που κάνει πρεμιέρα απόψε στο μικρό Χορν.

«Κιτσοπούλου και Σολωμού τρομάζει κάπως. Το έργο αυτό το αγαπούσα πάντα, το ήξερα το κείμενο. Όταν ήρθε η πρόταση άρχισε το μυαλό μου να τρέχει. Μία ζωή απέφευγα τους μονολόγους. Είναι μία μοναξιά, μιλάς στον κόσμο. Έχω φοβερό stage fright» παραδέχθηκε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε:

«Είναι ένας μονόλογος που μιλά έντονα στο κοινό. Αυτό δεν το είχα ξανακάνει. Κάνω πρόβα και μιλάω σε κάτι άδεια καθίσματα. Ξαφνικά χθες είπα να κάνω γενική πρόβα με κόσμο. Μπήκαν μέσα 30 άτομα. Στα πρώτα πέντε λεπτά φεύγει το άγχος».

Προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» στο inTickets.