Ατύχημα με τραυματισμό ανήλικου από συρμό του Τραμ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ανήλικος επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές του και τον χτύπησε ο διερχόμενος συρμός με συνέπεια να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας.
Καθυστερήσεις στη γραμμή 7 του Τραμ
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΣΤΑΣΥ ο ανήλικος προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του σε σημείο διέλευσης πεζών μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο και είχε επαφή με διερχόμενο συρμό του.
Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Τροχαία.
Εξαιτίας του συμβάντος σημειώνονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής 7 Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πρόκειται για ένα αγόρι 14 ετών που χτύπησε στη μύτη και γέμισε αίματα.
Στη Νέα Σμύρνη
Πριν ένα μήνα περίπου ένας άλλος ανήλικος είχε τραυματιστεί από συρμό του Τραμ στη Νέα Σμύρνη όταν επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές με το πατίνι του
Το ατύχημα είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου – Παραδείσου. Ο ανήλικος προσέκρουσε πλαγιομετωπικά στον συρμό του τραμ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Συγκεκριμένα ο 15χρονος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι ευτυχώς ελαφρά και είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.