Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχικό: Εμβάσματα χιλιάδων ευρώ έλαβε ο εκτελεστής του 54χρονου τοπογράφου

Ψυχικό: Εμβάσματα χιλιάδων ευρώ έλαβε ο εκτελεστής του 54χρονου τοπογράφου

Σε λογαριασμούς εταιρείας του 44χρονου μπήκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πριν τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη - Τι ερευνούν οι Αρχές

Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό έχουν εντοπίσει οι Αρχές, με τον 44χρονο προφυλακισμένο ως εκτελεστή να έχει λάβει υψηλά χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες των Αρχών εντόπισαν ύποπτες μεταφορές χρηματικών ποσών των 100.000 ή 200.000 ευρώ από διάφορες εταιρείες. Αυτές γίνονταν σε μια εταιρεία σκαπτικών μηχανημάτων και χωματουργικών εργασιών που ανήκει στον 44χρονο που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη.

Οι ύποπτες καταθέσεις

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι μεταφορές των χρηματικών ποσών έγιναν πριν τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου από εταιρείες που είναι υπαρκτές.

Ωστόσο φαίνεται να βρίσκονται στη… βιτρίνα τους πρόσωπα που είναι είτε «αχυράνθρωποι» ή εικονικά πρόσωπα με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας.

«Ανύπαρκτη» χαρακτηρίζουν οι Αρχές και την εταιρεία του 44χρονου προφυλακισμένου, καθώς πέρα από τις καταθέσεις των ποσών στους τραπεζικούς της λογαριασμούς δεν έχει να επιδείξει κάποια άλλη κίνηση.

Αυτό που θέλουν να διαλευκάνουν οι Αρχές είναι αν τα συγκεκριμένα εμβάσματα αποτελούν την πληρωμή του συμβολαίου θανάτου του τοπογράφου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην έρευνα που συνεχίζεται δίνεται ιδιαίτερη βάση στους κλάδους που δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που κατέθεσαν χρήματα στους λογαριασμούς του 44χρονου.

Με βάση αυτό, οι Αρχές «βλέπουν» σχέση των εμβασμάτων με στελέχη του κατασκευαστικού κλάδου στο νησί της Μυκόνου. Κάτι που ενδεχομένως να τους οδηγήσει στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη.

Only in

ΕΕ της ανασφάλειας και της δυσπιστίας – Μπορεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της;

Η διάβρωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην ΕΕ είναι μία διαδικασία που υποφώσκει εδώ και χρόνια στην Γηραιά ήπειρο και κρύβεται πίσω από πολλές από τις σημερινές κοινωνικές παθογένειες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024