Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Mega Sports: Φουλ για την Ευρώπη

Όλα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο δελτίο του Mega Sports by Stoiximan.

Η όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League που άφησε έντονα συναισθήματα σε όλους, κεντρικό θέμα στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων Mega Sports by stoiximan. Η ισοπαλία στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ άφησε ανοικτά τα πάντα για τη συνέχεια, ενώ ο Παναθηναϊκός μοιάζει με τον κερδισμένο της αγωνιστικής.

Η προετοιμασία για τα ματς της Ευρώπης και οι αγώνες μπάσκετ της Α1 συν τις εξελίξεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλέβουν την παράσταση μαζί με όσα μας προσέφερε ο κόσμος των σπορ τις τελευταίες μέρες.

Αποκάλυψη «Βήματος»: Κλείνει το ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2025 λόγω εργασιών στο στέγαστρο

Η εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ» αποκάλυψε πως τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του στεγάστρου Καλατράβα. Κάτι που σημαίνει πως ίσως να απαιτηθεί το κλείσιμο του Σταδίου.

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε με ανακοίνωση πως οι οποιεσδήποτε παρεμβάσεις, θα δρομολογηθούν μόνο όταν δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Formula 1: Επίδειξη δύναμης της Ferrari στο Τέξας

Σε μία από τις μεγαλύτερες μάχες της σεζόν τα μονοθέσια της Scuderia θριάμβευσαν, με τον Σαρλ Λεκλέρ να παίρνει την καρό σημαία και τον Κάρλος Σάινθ να ολοκληρώνει το 1-2 για τα κόκκινα μονοθέσια.

Στην τρίτη θέση με τη Red Bull ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση με τον Λάντο Νόρις της Mac Laren τον οποίο άφησε εκτός βάθρου αν και είχε την pole position. Ο Φερστάπεν πλησίασε έτσι ακόμη περισσότερο στον τέταρτο διαδοχικό του τίτλο.

Όλα στο δελτίο ειδήσεων του Mega by Stoiximan.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024