Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Νίκολας Κέιτζ: Η αδυναμία του ηθοποιού στα ντολμαδάκια

Ο Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε στον Πειραιά και ζήτησε να φάει μπριζόλα, κεφτεδάκια και... ντολμαδάκια

Πολλοί είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που λατρεύουν την Ελλάδα και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας, απολαμβάνουν τις ομορφιές της και δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν τις γεύσεις της. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκολας Κέιτζ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα Μέγαρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Carpenter’s Son» (O γιος του ξυλουργού), η οποία εξερευνά τη σπάνια ιστορία της παιδικής ηλικίας του Ιησού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του, ο Νίκολας Κέιτζ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τις βόλτες του και να απολαύσεις ελληνικούς μεζέδες.

Ο σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά να τρώει παραδοσιακά πιάτα. Την είδηση έκανε γνωστή ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Κωνσταντίνος Κεφαλάς, με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποζάροντας μαζί του.

Ο Νίκολας Κέιτζ σε εστιατόριο στον Πειραιά

Ο Νίκολας Κέιτζ σε εστιατόριο στον Πειραιά

Με μακριά μαλλιά και καπέλο ο Νίκολας Κέιτζ

Ο 60χρονος ηθοποιός, θα έλεγε κανείς, πως δε μοιάζει σε τίποτα με την παρελθοντική του εικόνα. Στα στιγμιότυπα φαίνεται να έχει αφήσει γένια, μακριά μαλλιά, ενώ φοράει γυαλιά μυωπίας και ένα καπέλο.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλάς, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο οποίο έφαγε ο Νίκολας Κέιτζ, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» και αποκάλυψε ότι έφαγε μία μπριζόλα, κεφτεδάκια και ντολμαδάκια. Μάλιστα, με τα ντολμαδάκια -που ήταν ειδική παραγγελία καθώς δεν υπάρχουν στον κατάλογο- ξετρελάθηκε.

«Ήταν εξαιρετικός και ευγενέστατος. Εμείς τον περιμέναμε, γνωρίζαμε πως θα έρθει στο κατάστημα. Του είχαμε στείλει τον κατάλογο. Έφαγε μία ελληνική μπριζόλα, κεφτεδάκια και ντολμαδάκια που ξετρελάθηκε. Δεν τον αναγνώριζε ο κόσμος. Είχε ασφάλεια μαζί του αλλά ήταν διακριτική. Ήταν πολύ χαλαρός. Του αρέσει πολύ η Ελλάδα και ο ήλιος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλάς.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα, αφού είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που γυρίστηκε στην Κεφαλονιά.

*Οι φωτογραφίες του Νίκολας Κέιτζ από το εστιατόριο είναι του Κωνσταντίνου Κεφαλά

Only in

Αιώνιοι φοιτητές το 48% των εγγεγραμμένων στα ελληνικά ΑΕΙ - Η άβολη αλήθεια πίσω από τους αριθμούς

Από το 2025 το 48% των εγγεγραμμένων φοιτητών κινδυνεύουν να διαγραφούν, ως «αιώνιοι φοιτητές». Έχουν ξεπεράσει δηλαδή το όριο των v+2 χρόνων σπουδών. Η πραγματικότητα όμως είναι πιο σύνθετη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024