Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Τα καλύτερα γκολ σε 3η αγωνιστική UEFA Champions League

Τα πιο όμορφα γκολ που έχουν σημειωθεί σε τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League

Η 3η αγωνιστική του Champions League έχει προσφέρει πολλές εντυπωσιακές στιγμές, με μερικά από τα πιο αξέχαστα γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παίκτες και ομάδες ανεβάζουν το επίπεδο, προσφέροντας θεαματικά γκολ από μακρινά σουτ ή ατομικές ενέργειες δεξιοτεχνίας.

Αυτές οι στιγμές παραμένουν χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων, καθώς συχνά καθορίζουν την πορεία της διοργάνωσης και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των αγώνων.

Όσα ξεχώρισαν

Το γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Άντερλεχτ το 2013 ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην καριέρα του. Σε έναν αγώνα για το Champions League, ο Ζλάταν πέτυχε ένα από τα γκολ του από μεγάλη απόσταση, με ένα ισχυρό και ακριβές σουτ έξω από την περιοχή.

Η μπάλα πήρε μια εκπληκτική τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, αφήνοντας άναυδο τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ. Ήταν μέρος μιας εντυπωσιακής εμφάνισης του Σουηδού, που σημείωσε χατ-τρικ στον ίδιο αγώνα.

Μαζί με αυτό του «Ιμπρα» κι εκείνο του Λαουτάρο Μαρτίνες με την Ιντερ κόντρα στη Ρεάλ ή του Ρόμπερτ Γιάρνι το 1999 κόντρα στην Στουρμ Γκρατζ.

Αυτό κι άλλα πολλά που έχουν σημαδέψει την 3η αγωνιστική του UEFA Champions League μπορείτε να θυμηθείτε και να απολαύσετε ξανά στο video.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αριθμοί και η αλήθεια για την πτώση διαρκείας

Παράλληλη, καθοδική πορεία ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανος Κασσελάκης εδώ κι ένα χρόνο. Τι λένε οι αριθμοί για τον αντίκτυπό των δύο στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024