Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Βαλεντίνα Σαμπάιο: Το πρώτο ανοιχτά τρανς μοντέλο της Victoria’s Secret δε σηκώνει «πολλά»

Βαλεντίνα Σαμπάιο: Το πρώτο ανοιχτά τρανς μοντέλο της Victoria’s Secret δε σηκώνει «πολλά»

«Πάντα ήμασταν εδώ και πάντα θα είμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων η Βαλεντίνα Σαμπάιο.

Το σόου της Victoria’s Secret τράβηξε τα βλέμματα όλων μας καθώς τα μεγαλύτερα ονόματα του modeling περπάτησαν στην πασαρέλα . Μέρος του σόου αποτελούσε κι ένα τρανς μοντέλο, η Βαλεντίνα Σαμπάιο.

Η παρουσία της στην πασαρέλα των αγγέλων προκάλεσε αντιδράσεις μετα το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του brand νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και το διάσημο μοντέλο απάντησε.

Η επιστροφή της Victoria’s Secret περιλάμβανε εκτός από τη Σαμπάιο και την επίσης τρανς σταρ του TikTok, Άλεξ Κονσάνι. Η παρουσία των καλλονών στο σόου σηματοδότησε μια ιστορική στιγμή για τη διάσημη εταιρεία, καθότι κάτι αντίστοιχο δεν είχε συμβεί κατά το παρελθόν.

Η απάντηση της Βαλεντίνα Σαμπάιο

Μιλώντας στο TMZ, η Σαμπάιο εξέφρασε πως η συμμετοχή της στην επίδειξη είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, καθώς έγινε το πρώτο ανοιχτά τρανς μοντέλο της Victoria’s Secret το 2019. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη στιγμή ως «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

«Με κάνει να νιώθω ότι με βλέπουν, με αποδέχονται και με εκτιμούν για το ποια είμαι ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας», δήλωσε, επαινώντας την εταιρεία εσωρούχων για το γεγονός ότι αγνόησε την ευρύτερη κριτική και επέτρεψε τόσο σε εκείνη όσο και στην Κονσάνι να περπατήσουν στην πασαρέλα.

«Είναι συνολικά ένα βήμα προς τα εμπρός για να γιορτάσουμε τα δικαιώματα της κοινότητάς μου, να ζούμε και να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια. Είμαστε εδώ. Πάντα ήμασταν εδώ και πάντα θα είμαστε. Θα ήθελα να δω περισσότερες εταιρείες να αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα και την εκπροσώπηση» πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή της στο People Magazine, το μοντέλο της Victoria’s Secret δήλωσε ότι το να είναι το πρώτο τρανς μοντέλο που περπάτησε στην ιστορική πασαρέλα του brand είναι κάτι που θα της μείνει αξέχαστο.

«Σήμερα, η οικογένεια της Victoria’s Secret έδειξε στον κόσμο ότι το να είσαι τρανς είναι εξίσου ξεχωριστό και όμορφο με οποιονδήποτε άλλον στην πασαρέλα. Η ενσωμάτωση είναι κρίσιμη για τον κόσμο που χτίζουμε, και είναι τιμή μου να περπατώ με υπερηφάνεια, αγάπη και την ελπίδα να εμπνεύσω την επόμενη γενιά», είπε χαρακτηριστικά η Σαμπάιο.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αριθμοί και η αλήθεια για την πτώση διαρκείας

Παράλληλη, καθοδική πορεία ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανος Κασσελάκης εδώ κι ένα χρόνο. Τι λένε οι αριθμοί για τον αντίκτυπό των δύο στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024