Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Amyl and the Sniffers: Ισοπεδωτικές live εμφανίσεις και rock ‘n’ roll συμπεριφορά

Amyl and the Sniffers: Ισοπεδωτικές live εμφανίσεις και rock ‘n’ roll συμπεριφορά

Οι Αυστραλοί punk rockers Amyl and the Sniffers έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Floyd, για μια εκρηκτική εμφάνιση.

Για πολλούς, μια από τις κορυφαίες live μπάντες και σίγουρα ένα από τα πιο καυτά νέα ονόματα των τελευταίων ετών. Οι Amyl and the Sniffers υπόσχονται να στήσουν μια punk-rock γιορτή σε μια βραδιά που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει!

Οι Amyl and the Sniffers δημιουργήθηκαν στην Μελβούρνη, το 2016, και έγραψαν, ηχογράφησαν και διέθεσαν το πρώτο τους EP, «Giddy Up», μέσα σε διάστημα 12 ωρών. Ακολούθησε το «Big Attraction», το 2017. Αυτά τα πρώιμα EPs είχαν πολλές επιρροές, από αυστραλιανή rock και rap μέχρι punk της δεκαετίας του ’70, αλλά ο ήχος ήταν όλος δικός τους – κοφτός, γρήγορος, δυνατός και αστείος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amylandthesniffers

Ήδη γνωστοί για τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους, έκαναν το διεθνές ντεμπούτο τους στη σκηνή του περίφημου The Great Escape, το 2018. Αμέσως μετά, υπέγραψαν συμβόλαια τόσο με την Rough Trade Records όσο και με την ATO Records, έκαναν μια μυθική εμφάνιση στο SXSW και τελικά κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους, τον Μάιο του 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amylandthesniffers

Στα τέλη του 2020, οι Amyl and the Sniffers μπήκαν στο στούντιο με παραγωγό τον Dan Luscombe για να ηχογραφήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους, «Comfort To Me». Το άλμπουμ γράφτηκε εν μέσω lockdown, έχοντας πλέον μια μεγαλύτερη δεξαμενή μουσικών αναφορών – από old school rock’n’roll (AC/DC, Rose Tattoo, Motörhead και Wendy O Williams), σύγχρονο hardcore (Warthog, Power Trip) και τους σταθερούς ήρωες της πατρίδας (Colored Balls, Cosmic Psychos). Στιχουργικά, το άλμπουμ επηρεάστηκε από τα rap είδωλα της Taylor και αμέτρητα garage συγκροτήματα. Ο περίφημος παραγωγός Nick Launay (Nick Cave, IDLES, Yeah Yeah Yeahs) έκανε τη μίξη εξ αποστάσεως και το master έγινε από τον Bernie Grundman (Michael Jackson, Prince, Dr Dre).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amylandthesniffers

Με το «Comfort to Me» οι Amyl and the Sniffers άλλαξαν εντελώς ταχύτητα και έγιναν μια μπάντα που βγήκε από την πανδημία πιο δυνατή, πιο σφιχτή και πιο σκληρή από πριν. Το άλμπουμ γνώρισε ολοκληρωτική αποδοχή από τους κριτικούς και παγκόσμια επιτυχία.

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν το νέο τους single, το καταπληκτικό «U Should Not Be Doing That» με b’ side το εξίσου καταιγιστικό «Facts». Και τα δύο, όπως αποκαλύπτει η Amy, είναι αυτοαναφορικά και αφιερωμένα στο σοκ που μερικοί ακόμα αισθάνονται όταν τη βλέπουν να… σαρώνει τη σκηνή.

Που: Floyd (Πειραιώς 117, Αθήνα)
Πότε: 29 Νοεμβρίου

Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αριθμοί και η αλήθεια για την πτώση διαρκείας

Παράλληλη, καθοδική πορεία ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανος Κασσελάκης εδώ κι ένα χρόνο. Τι λένε οι αριθμοί για τον αντίκτυπό των δύο στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024