Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαύροι κύκλοι: Τα συστατικά που τους “σβήνουν”

Μαύροι κύκλοι: Τα συστατικά που τους “σβήνουν”

Κι όμως οι μαύροι κύκλοι μπορούν να αντιμετωπιστούν, αρκεί να έχετε το κατάλληλο skincare routine με τα απαραίτητα συστατικά.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε και όχι αδίκως, αφού συχνά μεταδίδουν με το καλύτερο τρόπο τις συνήθειές μας ή την ψυχολογική μας κατάσταση. Η πεσμένη διάθεση, η κούραση, σωματική ή ψυχική, αποτυπώνεται στο βλέμμα μας και στην όψη των ματιών, η οποία μπορεί να είναι θαμπή ενώ ταυτόχρονα και οι μαύροι κύκλοι μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Τα καλά νέα είναι όμως, ότι με την σωστή περιποίηση των ματιών μπορούμε να βρούμε λύση σε τέτοια ζητήματα. Θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κρέμες ματιών αλλά και μάσκες ματιών ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Τώρα μάλιστα, που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσετε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε για να τα αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές.

Πώς «σβήνουν» οι μαύροι κύκλοι;

Για να «ξυπνήσετε» το βλέμμα σας και να αναζωογονήσετε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών είναι σημαντικό να εντάξετε στην ρουτίνα περιποίησής τους τις κατάλληλες συνθέσεις, που περιλαμβάνουν «θαυματουργά» συστατικά, όπως η καφεΐνη, το υαλουρονικό οξύ και η ρετινόλη.

Ένας ορός ή μια κρέμα με καφεΐνη μπορεί να ενισχύσει την μικρο-κυκλοφορία στην περιοχή, με αποτέλεσμα να φύγει η θαμπή όψη της επιδερμίδας και οι μαύροι κύκλοι να μειωθούν αισθητά. Επιπλέον το πρήξιμο θα υποχωρήσει και έτσι το βλέμμα θα γίνει αυτομάτως πιο ξεκούραστο και λαμπερό.

Για πιο ολοκληρωμένη φροντίδα, προτιμήστε μια φόρμουλα που να περιλαμβάνει και υαλουρονικό οξύ για να έχετε ένα πιο φυσικά «γεμάτο» αποτέλεσμα ή ακόμα και με ρετινόλη, η οποία συμβάλλει στην μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια.

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή, δοκιμάστε ένα προϊόν με μεταλλικό απλικατέρ ή roll-on, το οποίο θα σας επιτρέπει να κάνετε ελαφρύ μασάζ κατά την εφαρμογή του για την τόνωση της επιδερμίδας. Καλές επιλογές περιλαμβάνουν:

Diopticerne Fluide Lierac

Στοχευμένη αντιμετώπιση των μπλε, καφέ και βαθιών κύκλων με την κρέμα ματιών για τους μαύρους κύκλους Diopticerne Fluide Lierac. Πρόκειται για λεπτόρρευστη κρέμα φωτεινότητας βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων υαλουρονικού οξέος που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων κύκλων κάτω από τα μάτια: μπλε, μαύροι και βαθιοί.

Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός για προστασία από τις κυτταρικές βλάβες στην περιοφθαλμική περιοχή και για ενισχυμένη δράση διόρθωσης. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα προϊόντος στην περιοχή των ματιών πρωί και βράδυ.

Caudalie Premier Cru The Eye Cream

Η απόλυτη αντιγήρανση για τα μάτια σας. Αυτή η εκπληκτική κρέμα προσφέρει πλήρη αντιγηραντική δράση καθώς και άμεση λάμψη. Τέλεια ενυδατωμένη, η επιδερμίδα γίνεται λεία και σφιχτή. Οι κύκλοι και τα πρηξίματα μειώνονται, το βλέμμα φωτίζεται και ξαναγίνεται νεανικό. Ιδανική και για το περίγραμμα των χειλιών. Χωρίς άρωμα.

Πιέστε μια φορά και απλώστε γύρω από τα μάτια, πρωί και βράδυ. Τελειώνοντας, κάντε μικρο-αποστράγγιση με ελαφρά χτυπηματάκια. Ενισχύετε έτσι την αποτελεσματικότητα κατά των πρηξιμάτων και των μαύρων κύκλων.

La Roche Posay Pigmentclar

Οι μαύροι κύκλοι και άτονη όψη στην περιοχή των ματιών εξαφανίζονται με την κρέμα ματιών της La Roche Posay Pigmentclar, κερδίζοντας επάξια την θέση σας στην ρουτίνα φροντίδας και περιποίησης των ματιών σας.

Η σύνθεσή της διορθώνει τους μαύρους κύκλους και επαναφέρει την ομοιομορφία και τη φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών.

Jowae Vitamin-Rich

Το ενυδατικό gel ματιών Jowae Vitamin-Rich είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις ευαίσθητες. Με αντιοξειδωτικές φωτοφαινόλες και κουμκουάτ 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει, αναζωογονεί το βλέμμα και σβήνει τα σημάδια της κούρασης.

Η περιοχή των ματιών είναι ενυδατωμένη, φαίνεται απολύτως λεία και αναζωογονημένη. Τα σημάδια της κούρασης εξαφανίζονται, το βλέμμα φαίνεται λαμπερό και ξεκούραστο.

Nuxe Nuxuriance Ultra 

Το Nuxe Nuxuriance Ultra αποτελεί μια περιποίηση για ολοκληρωμένη αντιγήρανση στην περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών. Περιέχει φυτικά σύμπλοκα με άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και καφεΐνη. Αυτή η λεπτόρευστη κρέμα απαλύνει και ξεκουράζει την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Ένα ενεργό συστατικό με στοχευμένη και συνεχή δράση, τα φυσικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων από άνθος κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας συμβάλουν στην επιτάχυνση της δημιουργίας νέων επιδερμικών κυττάρων. Οι ρυτίδες μειώνονται, οι μαύροι κύκλοι, τα πρηξίματα και οι σακούλες υποχωρούν.

Only in

Το χρονικό του «ψαλιδίσματος» των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων - Ξεκινούν στα μέσα Νοεμβρίου

Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία από 50.000 που είχαν ανακοινωθεί από τον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη τελικά… «κουρεύτηκαν» σε 37.000 ενώ παράλληλα άνοιξε διάπλατα η πόρτα στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024