Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για το «μπαμ» με Λόνι Γουόκερ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για το «μπαμ» με Λόνι Γουόκερ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αναβαθμίσει το ρόστερ της και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση που θα ταράξει τα νερά στην Euroleague.

Το ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Euroleague δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό, με τους ανθρώπους των Μαδριλένων να προβληματίζονται με την εικόνα της ομάδας.

Για αυτό και όπως φαίνεται η «Βασίλισσα» αποφάσισε να κινηθεί στην αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ της, κάνοντας μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Σύμφωνα με το «BasketNews» η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Λόνι Γουόκερ.

Δεν έπεισε και βλέπει… Ρεάλ Μαδρίτης

Ο 25χρονος Αμερικανός είναι ελεύθερος, αφού είχε υπογράψει 10ήμερο συμβόλαιο με τους Σέλτικς στην προετοιμασία των πρωταθλητών του ΝΒΑ, αλλά δεν έπεισε και αποδεσμεύτηκε.

Στις έξι σεζόν του στο ΝΒΑ, ο Γουόκερ έχει παίξει 322 παιχνίδια (88 ως βασικός) για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, Λος Άντζελες Λέικερς και Μπρούκλιν Νετς. Στην καριέρα του έχει κατά μέσο όρο 9,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 20,3 λεπτά ανά αγώνα.

Την περασμένη σεζόν με το Μπρούκλιν, ο Γουόκερ σημείωσε μέσο όρο 9,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 17 λεπτά δράσης.

Τον Νοέμβριο, είχε μέσο όρο 14,4 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 15 παιχνίδια.

Ψάχνεται η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν, ρίχνοντας μια βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, προκειμένου να ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ τους. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και απαιτητική περίπτωση, αλλά αν υπάρχει ένα κλαμπ που ξέρει από τέτοιες υποθέσεις, αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Only in

Το χρονικό του «ψαλιδίσματος» των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων - Ξεκινούν στα μέσα Νοεμβρίου

Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία από 50.000 που είχαν ανακοινωθεί από τον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη τελικά… «κουρεύτηκαν» σε 37.000 ενώ παράλληλα άνοιξε διάπλατα η πόρτα στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024