Τα σενάρια που θέλουν το «διαζύγιο» μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς εντείνονται με ένα μεγάλο «αλλά» να βρίσκεται πίσω από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα ο «Greek Freak» αλλά και τα «ελάφια» θα λάβουν τις όποιες αποφάσεις τους στο τέλος της χρονιάς με την κατάληξη της να παίζει κομβικό ρόλο. Για την ώρα και οι δύο θέλουν να διατηρήσουν την από κοινού πορεία τους αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα στην σεζόν στο NBA.

Τι αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Larry Brown Sports» για τον Αντετοκούνμπο:

«Ο Γιάννης προβλέπεται να λάβει 48,8 εκατομμύρια δολάρια αυτή τη σεζόν και μετά από αυτό, θα ξεκινήσει η τριετής επέκταση που έχει υπογράψει και θα του αποφέρει συνολικά 175 εκατομμύρια δολάρια. Οπότε, για την ώρα δεν φαίνεται πως ο Γιάννης θα αποχωρήσει ή πως υπάρχει πρόθεση από τους Μπακς να τον παραχωρήσουν»

Και ολοκλήρωσε: «Επίσης, δεν φαίνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να φύγει. Το κυριότερο ζήτημά του είναι να πιέσει την ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να νικήσει. Έτσι νιώθουν όλοι μέσα στον οργανισμό και το ίδιο και ο Γιάννης»

«Βόμβα» από τον Αντετοκούνμπο: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα…»

Ο «Greek Freak», στάθηκε στην επιρροή του Βασίλη Σπανούλη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μίλησε και για την σεζόν που ξεκινά σύντομα στο NBA, με τα «ελάφια».

Ο Αντετοκούνμπο, είπε πως σε ενδεχόμενη αποτυχία των Μπακς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με τον Ντέμιαν Λίλαρντ στο πλευρό του, τότε δεν αποκλείεται να γίνει trade, από την ομάδα του Μιλγουόκι.

«Ναι, αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, μπορεί να με ανταλλάξουν. Αυτή είναι η δουλειά που ζούμε. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Είναι έτσι για όλους. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, αν δεν πετύχεις, αυτό μπορεί να είναι το τέλος μας… Αν δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά, είσαι εκτός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Giannis.