Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην Καρδίτσα για το «3/3» ο Ολυμπιακός – Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Στην Καρδίτσα για το «3/3» ο Ολυμπιακός – Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Θεσσαλία απέναντι στην Καρδίτσα (17:15), ενώ στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται στο ντέρμπι της Αθήνας (20:15).

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με τα φώτα να στρέφονται σε Θεσσαλία και ΟΑΚΑ.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Καρδίτσα στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν ένα ήρεμο απόγευμα και μια εύκολη νίκη για να κάνουν το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα, πριν το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (27/10).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά την πικρή ήττα από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την Euroleague με σκοπό να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός και οι απουσίες

Στο πρωτάθλημα έχουν κάνει το «2 στα 2» κόντρα σε Λαύριο (75-93) και Άρη (102-72), θέλοντας να ξεμπερδέψουν απόψε εύκολα και χωρίς απρόοπτα, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10, 21:45) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση τον Νίκολα Μιλουτίνοφ σε αποστολή, με τον Σέρβο σέντερ να παίρνει τη θέση του Φίλιπ Πετρούσεφ στη λίστα των ξένων του πρωταθλήματος. Εκτός έμεινε και ο Εβάν Φουρνιέ που δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα για την Καρδίτσα καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μυ και επιλέχθηκε να προστατευτεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι στο ανακαινισμένο γήπεδο των «Πρασίνων». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υπέστη συνεχόμενες ήττες στη «διαβολοβδομάδα» από Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι «κίτρινοι» δεν τα κατάφεραν στην έδρα της Βόννης και έχασαν αγώνα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Στα αγωνιστικά ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Κώστα Σλούκα να μην προπονείται χθες εξαιτίας μιας ενόχλησης που αισθάνθηκε στο αριστερό του γόνατο, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο Δημήτρης Μωραΐτης. Ο 25χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από οίδημα στον αριστερό του ώμο και μαζί με τον αρχηγό των «Πρασίνων» δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Αντιθέτως ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στις ομαδικές προπονήσεις, μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων λόγω του κατάγματος που είχε υποστεί στον αντίχειρα.

Only in

Αιώνιοι φοιτητές το 48% των εγγεγραμμένων στα ελληνικά ΑΕΙ - Η άβολη αλήθεια πίσω από τους αριθμούς

Από το 2025 το 48% των εγγεγραμμένων φοιτητών κινδυνεύουν να διαγραφούν, ως «αιώνιοι φοιτητές». Έχουν ξεπεράσει δηλαδή το όριο των v+2 χρόνων σπουδών. Η πραγματικότητα όμως είναι πιο σύνθετη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024