Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Λαμέλα – Στο όριο άλλοι έξι

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Λαμέλα – Στο όριο άλλοι έξι

Ο Έρικ Λαμέλα θα χάσει ένα από τα τέσσερα προσεχή ματς της ΑΕΚ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες, ενώ ακόμα έξι παίκτες της «Ένωσης» είναι στο όριο.

Τις υπηρεσίες του Έρικ Λαμέλα θα στερηθεί η ΑΕΚ σε κάποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (1-1) δέχτηκε την τρίτη του κίτρινη κάρτα στην Stoiximan Super League, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα ματς.

Οι επόμενες αναμετρήσεις της ΑΕΚ είναι με Πανσερραϊκό εκτός (26/10), Ατρόμητο εκτός (3/11), Αστέρα εντός (9/11) και Ολυμπιακό εκτός (24/11), με τον Ματίας Αλμέιδα να καλείται να αποφασίσει σε ποιο από αυτά θα επιλέξει να μην έχει στη διάθεσή του τον Λαμέλα.

Στο όριο των καρτών έφτασε και ο Αρόλντ Μουκουντί με την κίτρινη που δέχθηκε στο ντέρμπι, όπως και οι Ορμπελίν Πινέδα, Φράντζι Πιερό, Λάζαρος Ρότα, Σταύρος Πήλιος και Γενς Γιόνσον.

Αλμέιδα: «Έπαιξαν δύο ομάδες ισοδύναμες, ήταν κλειστό παιχνίδι»

Η ΑΕΚ έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να μιλά στην κάμερα της Cosmote.

Ο Αργεντίνος τεχνικός τόνισε πως έπαιξαν δύο ισοδύναμες ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι θα μπορούσε το παιχνίδι να κρατήσει λίγο παραπάνω.

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

«Παρόλο που ο αντίπαλος προηγήθηκε, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε με ένα πολύ όμορφο γκολ που δημιουργήθηκε με ωραία ενέργεια.

Είναι δύο ομάδες ισοδύναμες, οπότε θα ήταν καλύτερα να παίζαμε λίγο παραπάνω για να βρούμε καλύτερο ρυθμό. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι με δύο κλειστές άμυνες και χωρίς πολλές ξεκάθαρες φάσεις. Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε ενθουσιασμό».

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αριθμοί και η αλήθεια για την πτώση διαρκείας

Παράλληλη, καθοδική πορεία ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανος Κασσελάκης εδώ κι ένα χρόνο. Τι λένε οι αριθμοί για τον αντίκτυπό των δύο στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024