Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένουν στο Μεξικό για Αλμέιδα και Τσίβας

Επιμένουν στο Μεξικό για Αλμέιδα και Τσίβας

Νέα σενάρια για Ματίας Αλμέιδα και Τσίβας η οποία ονειρεύεται επιστροφή του προπονητή της ΑΕΚ στο Μεξικό.

Άφησαν τον Ορμπελίν Πινέδα και… έπιασαν τον Ματίας Αλμέιδα τις τελευταίες μέρες οι Μεξικανοί που… ονειρεύονται επιστροφή του προπονητή της ΑΕΚ στη χώρα τους για λογαριασμό της Τσίβας.

Αφού πριν δύο εικοσιτετράωρα σύμφωνα με πληροφορίες του Χοσέ Μαρία Γκαρίδο από την «Claro Sports», το διοικητικό συμβούλιο της Γκουανταλαχάρα «επικοινώνησε με τον Ματίας Αλμέιδα για να μάθει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια», τώρα ήταν η σειρά δημοσιογράφου της «As» México, Σέσαρ Ουέρτα, ο οποίος αφού συμβουλεύτηκε διάφορες πηγές και κοινούς φίλους ανέφερε:

«Ο Ματίας, στους στενούς του ανθρώπους, σε φίλους που άφησε στο Μεξικό, σχολίασε ότι δεν είχε επίσημη επαφή από τη Γκουανταλαχάρα, δηλαδή ο Αμαούρι Βεργκάρα δεν του έχει μιλήσει, αλλά είπε σε έναν κοινό φίλο: «Ξέρεις ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής της Τσίβας και ότι αν μου μιλήσεις σήμερα, θα είμαι εκεί τη Δευτέρα», είπε μέσω του καναλιού του στο YouTube.

Οι Μεξικάνοι αναφέρονται καθημερινά στην περίπτωση επιστροφής του Αλμέιδα στην Τσίβας, μετά την αποχώρηση του Φερνάντo Γκάγκο για τον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς. Παραδέχονται ότι «φαίνεται ότι δεν υπάρχει ακόμη τίποτα συγκεκριμένο», αλλά και «πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η πιθανή επιστροφή του», σημειώνοντας το συμβόλαιο με την ΑΕΚ που έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ, «κατάσταση που κρατά μακριά το ενδεχόμενο επιστροφής του». Ο Αλμέιδα οδήγησε τη Γκουανταλαχάρα στη δόξα μετά τη νίκη Τίτλος Liga MX στο Clausura 2017.

«Έπαιξαν δύο ομάδες ισοδύναμες, ήταν κλειστό παιχνίδι»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το ισόπαλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αγωνίστηκαν δύο ισοδύναμες ομάδες.

«Παρόλο που ο αντίπαλος προηγήθηκε, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε με ένα πολύ όμορφο γκολ που δημιουργήθηκε με ωραία ενέργεια. Είναι δύο ομάδες ισοδύναμες, οπότε θα ήταν καλύτερα να παίζαμε λίγο παραπάνω για να βρούμε καλύτερο ρυθμό. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι με δύο κλειστές άμυνες και χωρίς πολλές ξεκάθαρες φάσεις. Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε ενθουσιασμό».

Only in

Το χρονικό του «ψαλιδίσματος» των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων - Ξεκινούν στα μέσα Νοεμβρίου

Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία από 50.000 που είχαν ανακοινωθεί από τον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη τελικά… «κουρεύτηκαν» σε 37.000 ενώ παράλληλα άνοιξε διάπλατα η πόρτα στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024