Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ως τώρα στην Ευρώπη

Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ως τώρα στην Ευρώπη

Τα χρήματα έχουν εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, σε Europa και Conference League.

Τα έσοδα που έχουν εξασφαλίσει μέχρι στιγμής όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, αποκάλυψε ο λογαριασμός του «X», Football Meets Data, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Στον παρακάτω πίνακα απεικονίζονται τα έσοδα των 108 ομάδων που συμμετέχουν στα τρία League Phase (Champions, Europa και Conference League), συνεπώς και αυτά των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τους ελληνικούς συλλόγους λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην κατάταξη, συγκεκριμένα στην 50η θέση, με 12.594.000 ευρώ, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στην 59η θέση με 10.526.000 ευρώ. Τρίτος, στην 89η θέση, είναι ο Παναθηναϊκός με έσοδα 5.565.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό η διαφορά που έχουν οι ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League είναι χαοτική σε σχέση με αυτές των άλλων διοργανώσεων, καταλαμβάνοντας τις 36 πρώτες θέσεις του πίνακα.

Τα χρήματα αυτά προκύπτουν από τα εγγυημένα έσοδα κάθε ομάδας από την είσοδο στο League Phase, τα έσοδα του value pillar της UEFA (ενοποίηση market pool με έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα), τα μπόνους από τα προκριματικά και φυσικά τα έσοδα βάσει αποτελεσμάτων στο League Phase.

Τα έσοδα που έχουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Only in

Μετρά αντίστροφα ο Κασσελάκης για Συνέδριο και νέο κόμμα – «Πιο κοντά στη ΝΔ» τα γραφεία των 1.500τ.μ.

Σε τέσσερις ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης θα γνωρίζει και τυπικά ότι το όνομά του δεν θα είναι στο φάκελο των υποψηφιοτήτων για το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024