Ο Κώστας Μανωλάς με δηλώσεις του μετά το απίθανο ντεμπούτο του, στο οποίο πέτυχε πέντε τέρματα σε διάστημα 35 λεπτών παρουσίας στον αγώνα, εξέφρασε τους λόγους που επέλεξε την ομάδα του Πανναξιακού.

Ο 33χρονος πρώην διεθνής τόνισε πως αν και είχε προτάσεις από υψηλότερου επιπέδου ομάδες αυτός έβαλε πιο πάνω την οικογένεια που όπως λέει είναι ότι πιο σημαντικά πράγμα στην ζωή.

Τι είπε Μάνωλας:

«Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, αυτό το γνωρίζετε. Όταν παίζεις 17 χρόνια επαγγελματικά… Είχα αρκετές προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο, αλλά πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια και επέλεξα την οικογένεια. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά δεν πειράζει. Δόξα το Θεό, αυτά που έκανα ούτε μπορούσα να τα ονειρευτώ. Βγήκα γερός και υγιής από το ποδόσφαιρο, τώρα είμαι στην οικογένεια του Πανναξιακού, από όπου ξεκίνησα την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να εξελιχθεί μαζί τους και η ομάδα», τόνισε στην κάμερα του Sportcyclades ο άλλοτε άσος Ρόμα, Νάπολι, Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Μανωλάς: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

«Με όποια φανέλα κι αν αγωνίζομαι είμαι πάντα χαρούμενος. Εγώ εδώ γεννήθηκα, θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ο Θεός βοηθός. Δυστυχώς το γήπεδο δεν βοηθά για να έρθει ο κόσμος, ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ δεν είναι ο κατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο και να έχουν υγεία όλα τα παιδιά. Ευελπιστώ να κινητοποιηθεί ο δήμος και να το φτιάξουν για να παίξουμε στο ΔΑΚ και να μαζέψουμε τον κόσμο. Γιατί αν είναι ο Πανναξιακός να παίξει σε υψηλότερες κατηγορίες, δεν γίνεται να παίζει σε πλαστικό γήπεδο», πρόσθεσε.