Ο καθένας στην εποχή του, ο θρυλικός Γάλλος αστρολόγος Νοστράδαμος και η την μυστικίστρια Μπάμπα Βάνγκα, από την Βουλγαρία, προέβλεψαν σκοτεινές  μέρες για το 2025.

Παρά το γεγονός ότι έζησαν με διαφορά αιώνων, με τον Νοστράδαμο να φεύγει από τη ζωή το 1566, και την Μπάμπα Βάνγκα να γεννιέται το 1911, οι προβλέψεις τους σχετικά με το επόμενο έτος ευθυγραμμίζονται εντυπωσιακά.

Πρόκειται για προφητείες οι οποίες μιλούσαν για μαζικές αναταραχές και καταστροφές στην Ευρώπη.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου

Ο μάντης, που στην πραγματικότητα ονομαζόταν Michel de Nostredame, συνέγραψε το «Les Propheties», ένα βιβλίο προβλέψεων που έχει δει πολλές προβλέψεις να πραγματοποιούνται από την έκδοσή του πριν από 450 χρόνια.

Η διορατικότητά του πιστεύεται ότι προέλεψε σημαντικά γεγονότα όπως η άνοδος του Αδόλφου Χίτλερ, η δολοφονία του προέδρου Τζον Κένεντι, η εμφάνιση του COVID, ακόμη και η κρίση του κόστους ζωής το 2022.

Αξιοποιώντας τις αστρικές ευθυγραμμίσεις για τις προβλέψεις του, ο Νοστράδαμος προειδοποίησε από μισή χιλιετία πριν ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα βυθιστούν σε «σκληρούς πολέμους».

Πιο δυσοίωνα, υπέδειξε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα ξεφύγει αλώβητο και ανέφερε δυσοίωνα: «Η αρχαία πανούκλα θα είναι χειρότερη από τους εχθρούς.», αναφέρει η Mirror.

Η Αποκάλυψη της Μπάμπα Βάνγκα

Προσθέτοντας στις προβλέψεις, η τυφλή μάντης από τη Βουλγαρία, Μπάμπα Βάνγκα, ανέφερε ότι τα γεγονότα που θα εκτυλιχθούν το 2025 θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια παγκόσμια Αποκάλυψη.

Μία από τις προβλέψεις που έκανε αφορούσε μια σύγκρουση που θα αναζωπυρωθεί στην ηπειρωτική Ευρώπη. Προφήτευσε ότι το 2025 θα ξεσπούσε ένας νέος πόλεμος μεταξύ δύο εθνών, με παγκόσμιες επιπτώσεις.

Οι προειδοποιήσεις της Μπάμπα Βάνγκα αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό, αλλά ορισμένοι σημείωσαν την ευθυγράμμισή τους με τις προφητείες του Νοστράδαμου.

Τι άλλο να περιμένουμε το 2025;

Ωστόσο δεν πρόκειται μόνο για μια παγκόσμια αποκάλυψη για την οποία θα πρέπει να προετοιμαστούμε το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με την Μπάμπα Βάνγκα θα πρέπει επίσης να αναμένουμε επισκέψεις εξωγήινων και την τελειοποίηση της τηλεπάθειας.