Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μπένος «Η Μαρία Καβογιάννη μου έλεγε ότι «εσύ μοιάζεις πιο πολύ για γιος μου απ’ ό,τι η κόρη μου»

Γιώργος Μπένος «Η Μαρία Καβογιάννη μου έλεγε ότι «εσύ μοιάζεις πιο πολύ για γιος μου απ’ ό,τι η κόρη μου»

Ο Γιώργος Μπένος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Maestro».

Ο Γιώργος Μπένος, τη φετινή σεζόν τηλεοπτικά θα εμφανιστεί στα 4 τελευταία επεισόδια του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αφού ήταν και δική του επιθυμία να παίζει στο θέατρο και μάλιστα σε δύο παραστάσεις που έχουν ξεκινήσει, το «Blue Train» και τη «Φάλαινα».

Ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου ως προσκεκλημένος στην εκπομπή Στούντιο 4 αναφέρθηκε στις δύσκολες σκηνές του «Maestro», το μάγκωμα στο ξεκίνημα των γυρισμάτων, αλλά και την ξεχωριστή σχέση του με τη Μαρία Καβογιάννη.

Η ιδιαίτερη σχέση με τη Μαρία Καβογιάννη

«Στην αρχή ήμασταν πολύ μαγκωμένοι, αλλά είναι όλοι τους τόσο απλοί άνθρωποι. Με τη Μαρία Καβογιάννη μοιάζουμε πολύ. Η Μαρία μου έλεγε πολλές φορές ότι ‘εσύ μοιάζεις πιο πολύ για γιος μου απ’ ό,τι η κόρη μου’. Πολλοί άνθρωποι μας το έλεγαν και στον δρόμο ότι έγινε πολύ σωστό casting» δήλωσε ο Γιώργος Μπένος.

«Είναι μια σκηνή από τα τελευταία επεισόδια, δεν μπορώ να την προδώσω. Σε όλες τις σκηνές που είχα με τη Μαρία είχα έναν φόβο, όχι απέναντί της, ένα φόβο για τη δική μου ζωή, για τις δικές μου επιλογές ως Σπύρος και δεν ήμουν 100% ο Σπύρος που θέλω να χαμογελάσω στη μάνα μου ή να της κάνω ένα χάδι», ανέφερε για αυτή τη σκηνή ο Γιώργος Μπένος.

Η σκηνή βίας με τον Γιάννη Τσορτέκη

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει για τη σειρά. «Ήταν από τις πιο δύσκολες σκηνές. Είχαμε επηρεαστεί όλοι. Εγώ είχα ξεσπάσει σε κλάματα. Ήταν “γροθιά” για όλους μας».

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024