Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χαβιέ Μπαρδέμ: Ποζάρει στον φακό της Πενέλοπε Κρουζ και αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν

Χαβιέ Μπαρδέμ: Ποζάρει στον φακό της Πενέλοπε Κρουζ και αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν

Ο ισπανός ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Πενέλοπε Κρουζ όσο εκείνη τον φωτογράφιζε.

Δεν είναι απλά ένας από τους πιο γνωστούς ισπανούς ηθοποιούς, αλλά με διαφορά από του πλέον επιτυχημένους της γενιάς του. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ, στα 55 του χρόνια, μπορεί να παινευτεί ότι έχει στην κατοχή του από ένα Όσκαρ, ένα BAFTA και μια Χρυσή Σφαίρα, ενώ είναι περιζήτητος από τα μεγάλα στούντιο και σκηνοθέτες.

Ωστόσο, ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στα επαγγελματικά του. Πολιτικοποιημένος, δεν αποκαλεί τόσο συχνά τον εαυτό του «ηθοποιό» παρά «εργάτη» ή «διασκεδαστή» και παινεύεται για το κόλλημά του με τη heavy metal σκηνή. Και φυσικά για τη σύζυγό του και σταρ του Χόλιγουντ Πενέλοπε Κρουζ.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ στον φακό της Πενέλοπε Κρουζ για το περιοδικό The Gentleman’s Journal.

Αν και οι δυο τους προτιμούν να κρατάνε τη προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν λίγες ημέρες αποφάσισαν να κάνουν μια εξαίρεση στον κανόνα. Έτσι, η Πενέλοπε Κρουζ πήρε τη φωτογραφική της μηχανή και ο Χαβιέ Μπαρδέμ της πόζαρε σε πολλές και διαφορετικές στάσεις – πότε να παίζει με τον σκύλο τους και πότε γυμνός στο μπάνιο.

Παράλληλα έδωσε και μια μεγάλη συνέντευξη στο The Gentleman’s Journal, εκεί όπου μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία. Μια γνωριμία που ήρθε περίπου 17 χρόνια προτού αρχίσουν να βγαίνουν.

Καθημερινές στιγμές του Μπαρδέμ στο σπίτι του.

Η πρώτη ματιά

«Την πρώτη φορά που την είδα ήταν 17 κι εγώ 22. Ήταν στις πρόβες σε μια από τις πρώτες μας ταινίες. Κοιταχτήκαμε και ένιωσα ότι κάτι έγινε. Ξέρεις, αυτό το κάτι που δεν μπορείς να το εξηγήσεις» αποκάλυψε ο Χαβιέ Μπαρδέμ.

Οι δύο τους συναντήθηκαν και πάλι 17 χρόνια μετά, για την ταινία «Vicky Cristina Barcelon», ένα φιλμ που χάρισε την Πενέλοπε Κρουζ το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου. «Τότε καταλάβαμε ότι τα αρχικά αισθήματα που είχαμε από τότε ήταν ακόμα ζωντανά. Ήταν μεγάλη έκπληκη» τόνισε ο 55χρονος ηθοποιός.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ στο μπάνιο.

«Όταν συνέβη αυτό ήμασταν ελεύθεροι και οι δύο, άρα έμοιαζε σαν κάτι φυσικό να γίνει αυτό μεταξύ μας» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Είχαμε μια δυνατή βάση μεταξύ μας, καθώς γνωριζόμασταν πριν πετύχουμε επαγγελματικά, προτού αρχίσουν να μας βλέπουν όλοι διαφορετικά. Ξέραμε ποιοι ήμασταν και που είχαμε φτάσει».

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ άρχισαν να βγαίνουν το 2008, ενώ δύο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Σε αυτά τα περίπου 16 χρόνια που είναι μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 13χρονο Λεό και την 11χρονη Λούνα.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024