Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Άντε γεια, ρε!

Τα ζώδια σήμερα: Άντε γεια, ρε!

Τα νεύρα σας τσατάλια, οι ανασφάλειες στα ύψη και η ψυχραιμία σας στα όριά της. Καλή δύναμη - Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Κριέ μου, σήμερα η Τρίτη σου θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Σήμερα καλείσαι να πάρεις μια απόσταση από όσα συμβαίνουν και να αποφύγεις την αυστηρή κριτική σε σχέση με τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου.

Στα θετικά: Είναι μια κρίσιμη ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Αν οι κινήσεις σου σε σχέση με τις συνεργασίες σου είναι προσεκτικές, τότε αυτές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πρόοδο και αναγνώρισή σου.

Στα αρνητικά: Κάποιες εντάσεις θα λάβουν χώρα στα ερωτικά σου.

Ταύρος

Καλέ μου Ταύρε, η Τρίτη σου επιτάσσει να γίνεις πιο προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους γύρω σου. Παράλληλα όμως τα άστρα σε προκαλούν να επιβληθείς στις συζητήσεις που κάνεις, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Στα θετικά: Στα ερωτικά υπάρχουν οι δυνατότητες να γνωρίσεις κάποιο καινούριο πρόσωπο.

Στα αρνητικά: Έχεις κάποιες τάσεις ελέγχου σήμερα που δεν ευνοούν την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Δίδυμος

Καλέ μου Δίδυμε, η σημερινή ημέρα σε καλεί να εστιάσεις στα αισθηματικά σου. Η λίμπιντός σου έχει σκαμπανεβάσματα και αυτό σου προκαλεί ανασφάλειες. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις ψύχραιμα για να μπορέσει να βρεις την χρυσή τομή στη σχέση σου με τους άλλους.

Στα θετικά: Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου σήμερα θα σκεφτείς μεθοδικά και θα εντοπίσεις λύσεις που θα σε καταστήσουν πιο παραγωγικό κι αποτελεσματικό.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου, λόγω των ανασφαλειών σου, εμφανίζεις τάσεις ζηλοτυπίας και καλό θα ήταν να συζητήσεις ανοιχτά και ειλικρινά για τη συναισθηματική σου κατάσταση για να μπορέσει το ταίρι σου να σε καταλάβει.

Καρκίνος

Καλέ μου Καρκίνε, η Τρίτη σου ξεκινά με έντονη ενέργεια και στο προσκήνιο έρχονται οι σχέσεις και οι βαθύτερες ανάγκες σου. Αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι από κάθε κατάσταση και άτομο που σε περιβάλλει, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις.

Στα θετικά: Στα ερωτικά σου χτίζεις σταθερές βάσεις για τη σχέση που πάντα ήθελες με τον σύντροφό σου.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε την παρόρμηση σου να εμπλακείς σε συγκρούσεις γιατί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κλιμακωθούν.

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα θα ήθελα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλές εντάσεις που πραγματικά δεν θα καταλαβαίνεις πως προέκυψαν.

Στα θετικά: Χτίζεις γερές βάσεις στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου προσπαθούν να σου επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις και αυτό σου δημιουργεί ένταση.

Παρθένος

Παρθένε, η Τρίτη σου φέρνει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν, σε πιέζουν ή σε περιορίζουν.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου θα ανακαλύψεις κάποιους πολύ χρήσιμους συνεργάτες τους οποίους προηγουμένως δεν είχες σε ιδιαίτερη υπόληψη.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι απογοητευμένος από τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να είναι πλάι σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα η ημέρα σου θα είναι δυστυχώς γεμάτη ένταση. Αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις σου με υπευθυνότητα, αλλά και ότι ο περίγυρός σου δεν σε στηρίζει.

Στα θετικά: Οι επαγγελματικές συνεργασίες που κάνεις ή ξεκινάς σήμερα, θα ανοίξουν νέες πόρτες που αν τις ανοίξεις θα σε οδηγήσουν σε βέβαιη επιτυχία.

Στα αρνητικά: Θα νιώσεις ανασφάλεια σε σχέση με την εμπιστοσύνη που μπορείς να δείξεις σε κάποιους δικούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα θα ήθελα σε ό,τι σου συμβαίνει πριν δράσεις ή μιλήσεις να επιλέξεις να πάρεις πρώτα μια βαθιά ανάσα. Είναι σημαντικό, επίσης, να μην εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας.

Στα θετικά: Είναι μια καλή κατά τα άλλα μέρα για τα επαγγελματικά σου, καθώς σήμερα θα βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου θα έρθεις αντιμέτωπος με παράλογες εντάσεις.

Τοξότης

Τοξότη μου καλέ, σήμερα νιώθεις μια εσωτερική πίεση και η Τρίτη σε βρίσκει να «τρώγεσαι με τα ρούχα σου». Αν κάνεις όμως μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση αποφεύγοντας τις εντάσεις και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου θα βρεις τη χρυσή τομή και θα καταλαγιάσουν οι ανασφάλειές σου.

Στα θετικά: Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες σε βοηθούν  να καταφέρεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Στα αρνητικά: Λόγω μιας δικής σου εσωτερικής ανασφάλειας δημιουργείς εντάσεις στη σχέση σου. Αν όμως έχεις μια σταθερή επικοινωνία μαζί του θα καταφέρεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα αισθάνεσαι ότι η υπομονή σου έχει φτάσει στα όριά της. Τα βαθύτερα συναισθήματά σου έρχονται στην επιφάνεια και χάνεις τον έλεγχο. Ίσως καλό θα ήταν να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Στα θετικά: Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από σταθερότητα κι αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Στα αρνητικά: Παλιές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να δημιουργούν κρίσεις στη σχέση σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα η ημέρα σε βρίσκει γεμάτο υπαρξιακούς προβληματισμούς. Ψάχνεις ποιος είσαι, πως είσαι που είσαι και γιατί. Βέβαια, όλος αυτός ο προβληματισμός θα σου βγει σε καλό, καθώς θα καταλήξεις στο τι πραγματικά ζητάς σε όλους τους τομείς.

Στα θετικά: Η λογική σου και η αίσθηση υπευθυνότητας είναι ισχυρές και αυτό εκτιμάται πολύ στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Θα χρειαστεί να δουλέψεις στην αυτοεκτίμησή σου, γιατί τα λεγόμενα των άλλων σε επηρεάζουν πολύ και εύκολα με αποτέλεσμα να δημιουργείς εντάσεις για τα πάντα.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Τρίτη αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο με τον εαυτό σου. Σήμερα αναδύονται διάφορες ανασφάλειές σου και τα οικονομικά σου αποτελούν τη μεγαλύτερή σου ανησυχία.

Στα θετικά: Σήμερα βάζεις τάξη στις υποχρεώσεις σου με σκοπό να δεις τη βελτίωση που θέλεις στα οικονομικά σου.

Στα αρνητικά: Το τοπίο στα ερωτικά σου είναι ακόμη κάπως θολό και αν δεν φροντίσεις την αυτοπεποίθησή σου δεν θα μπορέσουν οι άλλοι να δουν την αξία σου και να φύγουν «τα σύννεφα».

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024