Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο Γεράσιμος
Ο 22χρονος Γεράσιμος, είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη - Οι γιατροί στη Βοστώνη δεν κατάφεραν να τον ξυπνήσουν από το κώμα
Σε βαθύ κώμα παραμένει ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη.
Ο 22χρονος Γεράσιμος, που τραυματίστηκε βαρύτατα στα Τέμπη βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας της Βοστώνης
Για σχεδόν ένα χρόνο ο 22χρονος φοιτητής, που τραυματίστηκε βαρύτατα στα Τέμπη κατά τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας στη Βοστώνη, όπου είχε διακομιστεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023, συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό και τη μητέρα του.
Δεν έχει ξυπνήσει από το κώμα
Ο νέος δεν έχει καταφέρει να «ξυπνήσει» από το βαθύ κώμα, στο οποίο έχει περιέλθει από τις 28 Φεβρουαρίου 2023, όταν εκσφενδονίστηκε από τη μοιραία αμαξοστοιχία.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά από την τραγωδία των Τεμπών, που έστειλε στον θάνατο 57 ανθρώπους, ο Γεράσιμος εξακολουθεί να παραμένει σε βαθύ κώμα
Η κατάστασή του παραμένει σταθερή, χωρίς κανένας γιατρός να μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα εξελιχθεί.
Αρχικά είχε μεταδοθεί πως ο Γεράσιμος θα επέστρεφε πίσω στην Ελλάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως μεταδίδει το magnesianews, επικαλούμενο συγγενικό πρόσωπο, του 22χρονου.
Η οικογένεια εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, είτε να παραμείνει ο Γεράσιμος στη Βοστώνη, είτε να μεταφερθεί σε άλλο Κέντρο Αποκατάστασης σε άλλη χώρα, ή να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)




















![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442