Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία ζώδια που μπαίνουν στην εποχή του έρωτα και του χρήματος

Τα τρία ζώδια που μπαίνουν στην εποχή του έρωτα και του χρήματος

Με την εποχή του Σκορπιού να ξεκινάει από αύριο, τρία ζώδια θα ζήσουν μεγάλες τύχες.

Από 23/10 ξεκινάει για φέτος η εποχή του Σκορπιού με μια ιδιαίτερα καρμική όψη, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στον Κριό. Από αύριο μπαίνουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν σχέσεις, προσωπικές και ερωτικές, τα χρήματα, αλλά και το σεξ. Πράγμα που σημαίνει καλά νέα για κάποια ζώδια.

Με την εποχή του Σκορπιού να ξεκινάει με αυτές τις αστρολογικές όψεις, δεν αποκλείεται να έχουμε καλύτερη διάθεση, ενώ πρόκειται να προκύψουν καρμικές γνωριμίες ή σχέσεις. Ο Ήλιος ξεκινάει το ταξίδι του προς τον Σκορπιό, ένα ζώδιο που έχει στο κέντρο του την δύναμη, το σεξ, τα χρήματα, αλλά και τα μυστικά. Μέχρι και τις 22/11 λοιπόν, αυτά είναι τα θέματα που θα μας απασχολήσουν έντονα και θα παθιαστούμε με αυτά.

Για το επόμενο διάστημα είναι ώρα να διεκδικήσουμε κρυφές επιθυμίες, να εξομολογηθούμε έναν έρωτα που καιρό κρατάμε μέσα μας, αλλά και να προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε επιθυμίες και ανάγκες. Ακόμη, το ενδιαφέρον εστιάζει και στα οικονομικά, ψάχνοντας ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να επεκταθούμε και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και σε αυτό το κομμάτι.

Ακολουθούν τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την εποχή του Σκορπιού:

Ταύροι

Η εποχή του Σκορπιού για εσάς τους Ταύρους, έρχεται μαζί με παιχνίδια εξουσίας αφού υπάρχει και ο Πλούτωνας στο παιχνίδι. Αυτή η εποχή, συνδέεται με εγωιστικά παιχνίδια και παιχνίδια εξουσίας είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές μας σχέσεις. Επειδή μπορεί να συσσωρεύετε καιρό τώρα διάφορα συναισθήματα και να καταπιέζεστε, όλο αυτό μπορεί να σας βγει ανεξέλεγκτα και να μην μπορείτε να το κοντρολάρετε.

Η άφιξη του Ήλιου στις 23/10 στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει μια περίοδο με έμφαση στις επαφές, στον διάλογο, στις δημόσιες σχέσεις, τις γνωριμίες, αλλά και τις εντάσεις στις σχέσεις αν δεν είστε υποχωρητικοί. Επομένως προσπαθήστε αντί για σύγκρουση, να εκτονώσετε την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι.

Καρκίνοι

Αυτή η εποχή θα είναι ιδιαίτερα έντονη για εσάς τους Καρκίνους. Σχεδόν κάθε τομέας της ζωής σας επηρεάζεται και είστε έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εστιάσετε σε επαγγελματικά σχέδια και οικονομική επέκταση. Ο Ήλιος από την άλλη έρχεται να επηρεάσει τον οικογενειακό σας τομέα, φέρνοντας πιθανώς λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί θα νιώσετε έντονα τα παιχνίδια εξουσίας που κυριαρχούν.

Εδώ θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πώς θα το διαχειριστείτε. Μην ξεχνάτε όμως πως έχετε και τον Άρη στο ζώδιό σας και θα έχετε φουλ ένταση μέσα σας. Αλλά ο Άρης χρειάζεται πάντα και προσοχή στη βιασύνη, την παρόρμηση, σε θέματα υγείας και σχέσεων. Και εσείς προσπαθήστε να εκτονώσετε την έντασή σας σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Σκορπιοί

Ναι, είναι και επίσημα η εποχή σας και είναι ώρα να βρεθείτε στο επίκεντρο. Αυτό το διάστημα θα έχει όψεις που θα σας δυσκολέψουν και θα φέρουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα συναισθήματα, τα οποία προσπαθείτε εδώ και καιρό να καταπιέσετε. Εντάσεις και παιχνίδια ψυχολογίας θα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, ενώ εξαιτίας τους Πλούτωνα δεν αποκλείεται να αναπολείτε το παρελθόν και καταστάσεις ή χρόνια που πλέον έχουν περάσει.

Αυτή η εποχή μπορεί να σας βρει να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε τα ίδια πράγματα υπεραναλύοντας τις λεπτομέρειες τους σε βαθμό που τελικά από το πολύ ψάξιμο να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. Όσο πιο πολύ ψάχνετε για απαντήσεις, τόσο περισσότερα ερωτήματα προκύπτουν στη συνέχεια. Κύριο μέλημά σας θα είναι η υγεία αλλά και τα οικονομικά σας, ενώ παράλληλα προσπαθήστε μέσω καθημερινών επαφών και συζητήσεων να κάνετε τις ημέρες σας καλύτερες.

* Πηγή: Grace

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024