Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάστε το σαλόνι για το φθινόπωρο

Ετοιμάστε το σαλόνι για το φθινόπωρο

Ανανεώστε την διακόσμηση στο σαλόνι και ετοιμάστε το πιο cozy κλίμα για το φθινόπωρο.

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και τα πρώτα κρύα έχουν ξεκινήσει. Τώρα μάλιστα, είναι και η καλύτερη περίοδος για να ανανεώσετε τους χώρους σας, να τους φρεσκάρετε και να κάνετε αλλαγές που θα τους κάνουν πιο ζεστούς και φιλόξενους, μεταμορφώνοντας το σπίτι στο δικό σας cozy καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης.

Φέρνουμε το φθινόπωρο στο σαλόνι

Για να τα καταφέρετε, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλές ή μεγάλες αλλαγές. Αρκούν μερικές φθινοπωρινές πινελιές, όπως ριχτάρια ή κεριά, στο σαλόνι, την «καρδιά του σπιτιού» για να αλλάξετε την ατμόσφαιρα.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε ριχτάρια, κεριά και διακοσμητικά μαξιλάρια ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσετε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε για να τα αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές.

Αλλάξτε το ριχτάρι

Τα ριχτάρια είναι must τόσο για το φθινόπωρο όσο και για τον χειμώνα. Γούνινα ή χνουδωτά, σε φθινοπωρινές αποχρώσεις του γκρι ή του old pink, τα ριχτάρια μπορούν να αλλάξουν γρήγορα το ύφος του σαλονιού, κάνοντάς το πιο ζεστό και φιλόξενο.

Οι τρόποι για να το τοποθετήσετε είναι πολλοί. Μπορείτε να βάλετε το ριχτάρι σας ανάλαφρο στο καναπέ εάν έχετε ένα πιο casual στυλ ενώ εάν το σαλόνι σας είναι πιο κομψό και μαζεμένο, τότε είναι καλύτερα να υιοθετήσετε το elegant στυλ, στρώνοντας το ριχτάρι ίσια και συνήθως στο κέντρο του καναπέ.

Διαφορετικά μπορείτε να το διπλώσετε στην μέση ή στα τέσσερα, ανάλογα με το μέγεθος του και να το στρώσετε από την μία πλευρά σαν ρίγα. Ειδικά εάν το ριχτάρι σας είναι σε διαφορετικό χρώμα, τότε θα δημιουργήσετε αναπάντεχους συνδυασμούς.

Δοκιμάστε διαφορετικά διακοσμητικά μαξιλάρια

Εκτός από τα ριχτάρια, τα διακοσμητικά μαξιλάρια θα ενισχύσουν το cozy vibe του σαλονιού ενώ μπορείς να επιλέξεις και σετ ριχτάρι-μαξιλάρι για ένα αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσθέστε κεριά

Εάν αγαπάτε τα αρωματικά κεριά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να επενδύσετε σε νέα, επιλέγοντας τα πιο χαρακτηριστικά αρώματα του φθινοπώρου, όπως μήλο με κανέλα, τζίντζερ, βανίλια ή το μεθυστικό άρωμα των εσπεριδοειδών.

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε, όχι μόνο στο σαλόνι αλλά και σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, όπως το γραφείο, καθώς αποτελούν την ιδανική λύση διακόσμησης, που όχι μόνο ανανεώνει τους χώρους σας οπτικά αλλά γεμίζει και την ατμόσφαιρα με υπέροχα αρώματα.

Έξτρα πινελιές

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να ενσωματώσετε το φυσικό στοιχείο στους χώρους σας, επιλέγοντας τεχνητά φυτά και λουλούδια στις αποχρώσεις που προτιμάτε, τα οποία μπορούν να κοσμήσουν ένα statement μεγάλο βάζο, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε είτε σε ένα χαμηλό τραπεζάκι είτε σε μια γωνιά του σαλονιού.

Only in

Από σπηλιά με νυχτερίδες ξέσπασε η φονική επιδημία ιού του Μάρμπουργκ

Η επιδημία στη Ρουάντα είναι η τρίτη μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ για τον ιό του Μάρμπουργκ, στενό συγγενή του Έμπολα που προκαλεί αιμορραγικό πυρετό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024