Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Σύντομος οδηγός προετοιμασίας 

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Σύντομος οδηγός προετοιμασίας 

Η προετοιμασία για ένα ταξίδι μπορεί να είναι συναρπαστική και αγχωτική.

Και ναι το πρώτο τριήμερο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι εδώ! Και σίγουρα θα ανυπομονείτε για την απόδραση σας σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη ή σε ένα ορεινό καταφύγιο και πεζοπορία στη φύση.

Ήδη το μυαλό σας ταξιδεύει θα σκέφτεστε τι να πάρετε μαζί σας και πόσα ρούχα θα χωρέσουν στην βαλίτσα ή το σακ βουαγιάζ.

Μπορεί τα τριήμερα ταξίδια να φαίνονται ότι είναι τα πιο εύκολα για να ετοιμάσετε βαλίτσες, αλλά πάντα καταλήγουν να είναι τα πιο δύσκολα.

Όμως, το να έχετε ελαφριές αποσκευές για μια σύντομη απόδραση μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Όλοι έχουμε την τάση να πακετάρουμε όσο περισσότερο μπορούμε, όχι μόνο ό,τι χρειαζόμαστε

Οι αποσκευές σας πρέπει, πρώτα και κύρια, να είναι ευρύχωρες – σε τελική ανάλυση, πρέπει να χωρέσουν τα πάντα στη λίστα με τα απαραίτητα για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο.

Το πιο δύσκολο task;  Να ταιριάξετε τα ρούχα σας με τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σας. Βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα σας έχει ρούχα για κάθε ενδεχόμενο και να θυμάστε ότι ο καιρός μπορεί να κάνει κόλπα ! Πάρτε λοιπόν μαζί σας τα κατάλληλα ρούχα ενώ φροντίστε να έχετε να ρίξει και μια ματιά στον καιρό.

Θυμάστε ότι είναι μόνο ένα ταξίδι 3 ημερών. Εάν είναι δυνατόν, περιορίστε τον αριθμό των πραγμάτων που παίρνετε μαζί σας . Επικεντρωθείτε στα βασικά αντικείμενα που θα χρειαστείτε για να ταξιδέψετε άνετα.

Επιλέξτε ευέλικτα αντικείμενα και ρούχα που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν για να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις και περιορίστε τον αριθμό των ζευγαριών παπουτσιών σε… ένα.

Σε κάθε περίπτωση κρατήστε τις αποσκευές σας τακτοποιημένες με τα κατάλληλα νεσέσερ τοποθετώντας μικρο-αντικείμενα, τα οποία σας είναι απαραίτητα.

Extra tips

Θα ταξιδέψετε οδικώς, αεροπορικώς ή με πλοίο; Όποια και εάν είναι η επιλογή σας, το ταξίδι σας μπορεί να γίνει πολύ πιο άνετο, χαλαρωτικό και διασκεδαστικό με ένα μαξιλαράκι ταξιδίου που θα εξασφαλίσει την σωστή στάση σώματος, μειώνοντας τον κίνδυνο καταπόνησης του αυχένα σας. Προκειμένου να απολαύσετε τον ύπνο σας μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας επιλέξτε μια μάσκα ύπνου.

Άλλα χρήσιμα gadget ταξιδίου είναι η ζυγαριά αποσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να είστε σίγουροι ότι η βαλίτσα σας δεν υπερβαίνει το όριο βάρους για τις πτήσεις σας αλλά και η ετικέτα αποσκευών για να μπορείτε να βρείτε τις αποσκευές σας εύκολα και γρήγορα.

Και τώρα που πλησιάζει η Black Friday είναι η κατάλληλη περίοδος για να προμηθευτείτε όλα τα είδη ταξιδιού που χρειάζεστε.

Όλα θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024