Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε Europa League και Conference League

Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε Europa League και Conference League

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League – Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, ανάμεσά τους και αυτοί στο ματς του Ολυμπιακού, στην έδρα της Μάλμε (24/10, 22:00) και του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (24/10, 19:45).

Ο Σιμόνε Σότσα ορίστηκε για το ματς στη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο. Τέταρτος ο Ματέο Μαρτσενάρο, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Τζανλούκα Αουρελιάνο.

Ο 37χρονος Ιταλός ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος το 2023, ενώ στις 5/10/2023 διηύθυνε το ΠΑΟΚ-Άιντραχτ 2-1 για τους ομίλους του Conference League. Τέλος, στις 21/11/2023 ήταν στο ματς U19 της Ελλάδας με την Τουρκία (0-1).

Ποιος σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – Πλζεν για το Europa League

Στη Θεσσαλονίκη θα σφυρίξει ο Ουρς Σνάιντερ με βοηθούς τους Μάρκο Ζούρτσερ και Μπένζαμιν Ζούρτσερ. Ο Ανόιεν Καναγιασινγκαμ θα είναι ο τέταρτος, με τον Λάιονελ Τσουντί στο VAR.

Ο Ελβετός διαιτητής είχε διευθύνει την εντός έδρας πρεμιέρα της Εθνικής μας απέναντι στη Φινλανδία (7/9) στη League B του Nations League, ενώ έχει ξανασφυρίξει στην Τούμπα, στο φιλικό της Ελλάδας κόντρα στην Ονδούρα το 2021.

Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Τον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε όρισε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Τσέλσι (19:45), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι Πέδρο Ριμπέιρο και Νέλσον Περέιρα, τέταρτος διαιτητής ο Γκουστάβο Κορέια και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίσο με τον Έλντερ Μαλιέιρο.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024