Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ατανασίεβιτς: Ο νέος …Μίλκοβιτς (vid)

Ατανασίεβιτς: Ο νέος …Μίλκοβιτς (vid)

Ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς μπορεί να αποδειχθεί μια ατραξιόν, ένας λόγος να πηγαίνεις στο γήπεδο και να παρακολουθείς βόλεϊ.

Κυκλοφορεί ευρέως στην κοινωνία του βόλεϊ: ναι μεν ο Ολυμπιακός έχασε τον Τόνσεκ Στερν, τον διαγώνιο των 29 ετών που τόσο βοήθησε την ομάδα την τελευταία διετία, αντικατέστησε όμως τον Σλοβένο που προτίμησε τα πολλά χρήματα της Τουρκίας, με έναν σούπερ παίκτη. Τον Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς.

Ο σέρβος που κοιτά τον κόσμο από τα 2.02 μ. είναι ένας κλασάτος διαγώνιος 33 ετών, παίζει δηλαδή σε μια θέση κομβική για το άθλημα και αρέσκεται να γεμίζει τη στατιστική του και δη να βγαίνει κάθε φορά πρώτος σκόρερ σε ματς. Το έκανε και το βράδυ της Τρίτης, όταν μέτρησε 21 πόντους απέναντι στη Μπρασόφ και ήταν ο καταλύτης της πρόκρισης των Ερυθρόλευκων για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του CEV Τσάμπιονς Λιγκ. Και γιατί «νέος Μίλκοβιτς»; Οι όχι πολύ παλαιότεροι, ασφαλώς και θυμούνται το πέρασμα του «Ιβάν του τρομερού» από τα μέρη μας και τον Ολυμπιακό.

Γιατί ο Ολυμπιακός έφερε και φέρνει τα πλέον ηχηρά ονόματα του ταραφλέξ.

Κι αυτός ο Σέρβος ήταν μπόμπερ ολκής και μάλιστα «χτυπούσε» από πιο ψηλά σε σύγκριση με τον Ατανασίεβιτς που είναι τέσσερις πόντους κοντύτερος και μάλλον χρησιμοποιεί αρκετά την τεχνική του με αξιοπρόσεκτο τρόπο. Το πόσο φρέσκος θα είναι στην πορεία ο Ατανασίεβιτς, είναι ξεκάθαρο πως θα κρίνει πολλά για την ομάδα που εφέτος καθοδηγεί ο Αντρέα Γκαρντίνι και έχει παίκτες με αμέτρητες εμπειρίες.

Ο Τζούριτς κάνει μπλοκ με θαυμαστή συνέπεια και δεν βγήκε τυχαία καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο δε Ντράγκαν Τράβιτσα, για τρίτη χρονιά στην πάσα του Ολυμπιακού, μάλλον το δυνατό χαρτί της ομάδας γιατί παντού και πάντα όλα περνούν από τα χέρια του Ιταλού. Στα 38 του χρόνια βρίσκεται, αντέχει όμως και με το παραπάνω και ποιος άλλωστε δεν θυμάται το πόσο βοήθησε το ‘23 στην κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ;

Αν κάποιος θέλει να εστιάσει κάπου, καταλήγει στο συμπέρασμα πως στον Ρέντη θα έχουν ομοιογένεια και αρκετές επιλογές στην ανάπτυξη, συν φυσικά το καλό παιχνίδι στον φιλέ. Ο δε Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, μπορεί να αποδειχθεί μια ατραξιόν, ένας λόγος να πηγαίνεις στο γήπεδο και να παρακολουθείς βόλεϊ.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024