Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Sean «Diddy» Combs: Τα παιδιά του συνεχίζουν να τον στηρίζουν ενώ αναμένεται η δίκη του για σωματεμπορία

Sean «Diddy» Combs: Τα παιδιά του συνεχίζουν να τον στηρίζουν ενώ αναμένεται η δίκη του για σωματεμπορία

Τη στιγμή που μια νέα αγωγή υποστηρίζει ότι ο Sean «Diddy» Combs νάρκωσε και βίασε ένα 13χρονο κορίτσι, τα έξι από τα επτά παιδιά του επιλέγουν να σταθούν στο πλευρό του.

Έξι από τα παιδιά του Sean «Diddy» Combs εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τις «θεωρίες συνωμοσίας» και στέκονται στο πλευρό του πατέρα τους, καθώς περιμένει τη δίκη του για φερόμενη σωματεμπορία και εκβιασμό.

«Τίποτα δεν θα λυγίσει την οικογένειά μας»

Μια κοινή ανάρτηση που κοινοποιήθηκε την Τρίτη από τους Quincy Taylor Brown, Chance Combs, Justin Dior Combs, Christian Combs, Jessie Combs και D’Lila Combs αναφέρει: «Η οικογένεια μας έχει καταστραφεί τον τελευταίο μήνα. Πολλοί έκριναν τόσο τον ίδιο όσο και εμάς με βάση κατηγορίες, θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς ιστορίες που κατέληξαν σε παραλογισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Η δήλωση, η οποία συνόδευε μια φωτογραφία του Combs με την οικογένειά του, ανέφερε επίσης ότι τα έξι παιδιά στέκονται ενωμένα και υποστηρίζουν τον Diddy σε κάθε του βήμα.

«Κρατάμε την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι θα επικρατήσει και τίποτα δεν θα λυγίσει την οικογένειά μας. Μας λείπεις και σε αγαπάμε μπαμπά», κατέληγε η ανακοίνωση.

View this post on Instagram

A post shared by Quincy (@quincy)

Ο Combs έχει συνολικά επτά παιδιά. Ο Justin γεννήθηκε το 1993 από τη στιλίστρια και σχεδιάστρια μόδας Misa Hylton, ενώ ο Taylor Brown (γεννημένος το 1991) είναι ο γιος της αείμνηστης Kim Porter από προηγούμενη σχέση της, τον οποίο ο Combs υιοθέτησε. Ο Combs και η Porter απέκτησαν επίσης τον Christian το 1998 και τα δίδυμα Jessie και D’Lila το 2006. Λίγους μήνες πριν από τη γέννηση των διδύμων, ο Combs απέκτησε άλλη μια κόρη, την Chance, με τη Sarah Chapman. Το μικρότερο παιδί του είναι η 2χρονη Love, μητέρα της οποίας είναι η Dana Tran (που απεικονίζεται στην ανάρτηση στο Instagram).

Sean «Diddy» Combs: Η νέα φρικιαστική καταγγελία

Ο Combs κρατείται επί του παρόντος στο Metropolitan Detention Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αφού συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου με την κατηγορία του εκβιασμού, της σωματεμπορίας και της μεταφοράς με σκοπό την πορνεία.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος ως προς τις κατηγορίες. Πρόκειται να παραμείνει πίσω από τα κάγκελα μέχρι τη δίκη του τον Μάιο του επόμενου έτους. Εάν κριθεί ένοχος για εκβιασμό, ο Combs θα βρεθεί αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

Ο ράπερ αντιμετωπίζει επίσης περισσότερες από 120 αγωγές. Την Κυριακή, ήρθε στο φως μια νέα αγωγή που περιλαμβάνει τον ισχυρισμό ότι νάρκωσε και βίασε ένα 13χρονο κορίτσι με έναν ανώνυμο «διάσημο άνδρα», ενώ μια ανώνυμη «διάσημη γυναίκα» παρακολουθούσε.

Ο Combs έχει επανειλημμένα αρνηθεί κάθε κατηγορία εναντίον του.

*Με πληροφορίες από: Variety

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024