Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χεζμπολάχ: Ανακοίνωσε ότι χτύπησε στρατιωτικές βάσεις στο Ισραήλ – Διακόπηκαν οι πτήσεις στο Μπεν Γκουριόν

Χεζμπολάχ: Ανακοίνωσε ότι χτύπησε στρατιωτικές βάσεις στο Ισραήλ – Διακόπηκαν οι πτήσεις στο Μπεν Γκουριόν

Ομοβροντία πυραύλων εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ σε στρατιωτικές βάσεις και στο κεντρικό Ισραήλ - Ένας τραυματίας

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι βομβάρδισε με ομοβροντία πυραύλων τη βάση Γκλιλότ της μονάδας 8200 της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, που βρίσκεται στα προάστια του Τελ Αβίβ.

Η λιβανική οργάνωση ανακοίνωσε επίσης πως εκτόξευσε ρουκέτες νωρίς σήμερα το πρωί εναντίον «ναυτικής βάσης» κοντά στη Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ.

«Ομοβροντία ρουκετών» στοχοθέτησε τη «ναυτική βάση του Στέλα Μάρις βορειοδυτικά της Χάιφα», σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης.

Ένα κτίριο κατοικιών και πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές λόγω πτώσης θραυσμάτων μετά την αναχαίτιση ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη Χεζμπολάχ

Νωρίτερα, η λιβανική οργάνωση δήλωσε ότι βομβάρδισε με πυραύλους την περιοχή Νιρίτ στα προάστια του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, αναφερόμενη προφανώς σε ξεχωριστή επίθεση.

Βίντεο από εκρήξεις στο Ισραήλ

Διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας

Η εναέρια κυκλοφορία έχει σταματήσει εντελώς στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Al Jazeera η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε τουλάχιστον 12 πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς προς το Ισραήλ, ενώ ο στρατός ανακοίνωσε μέτρα έκτακτης ανάγκης στην περιοχή του Τελ Αβιβ.

Είναι η πρώτη φορά που η Χεζμπολάχ χρησιμοποιεί πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς, εν μέσω προειδοποιήσεων ότι μπορεί να κλιμακώσει τις επιθέσεις της.

Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν ακόμα ότι υπάρχει ένας τραυματίας από θραύσματα πυραύλου στα βόρεια της χώρας.

Ένα κτίριο κατοικιών και πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές λόγω πτώσης θραυσμάτων μετά την αναχαίτιση ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη Χεζμπολάχ.

Βομβαρδισμοί στον Λίβανο

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως έπληξε 300 στόχους συνδεόμενους με το κίνημα Χεζμπολάχ στον Λίβανο μέσα σε 24 ώρες, καθώς αποφάσισε να διευρύνει την επίθεσή του βάζοντας πλέον στο στόχαστρο το οικονομικό σύστημά της, την ώρα που οι ΗΠΑ διαβεβαίωσαν πως εργάζονται προκειμένου να τελειώσει ο πόλεμος «το γρηγορότερο».

Στον Λίβανο χθες βράδυ έγιναν βομβαρδισμοί κοντά στο νοσοκομείο Χαρίρι, τη μεγαλύτερη δημόσια δομή υγείας της χώρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 32, στη νότια Βηρυτό, σύμφωνα με το λιβανικό υπουργείο Υγείας.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024