Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κρατάει ο Στιβ Μάρτιν «το φανάρι» της σχέσης Μέριλ Στριπ και Μάρτιν Σορτ;

Κρατάει ο Στιβ Μάρτιν «το φανάρι» της σχέσης Μέριλ Στριπ και Μάρτιν Σορτ;

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση ο Στιβ Μάρτιν σχολίασε τις φήμες μιας πιθανής σχέση των συμπρωταγωνιστών του στο «Only Murders in the Building».

Πρόσφατες φήμες θέλουν τη Μέριλ Στριπ και τον Μάρτιν Σορτ να διατηρούν ερωτική σχέση. Ο Στιβ Μάρτιν , φίλος των δύο, με αφορμή τις φήμες αυτές, γνωστός αλώστε για το καυστικό του χιούμορ, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να σχολιάσει το γεγονός.

Η ανάρτηση του Στιβ Μάρτιν

Το σχόλιο του Στιβ Μάρτιν για την πιθανή σχέση των συμπρωταγωνιστών του στο «Only Murders in the Building» έγινε με μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους τρεις τους από ένα άρθρο του Glamour. Ωστόσο, το πρόσωπο του Μάρτιν ήταν καλυμμένο με ένα μεγάλο απαγορευτικό, το οποίο φαινομενικά σήμαινε ότι ήταν αυτός που «κρατούσε το φανάρι» της σχέσης.

View this post on Instagram

A post shared by Steve Martin (@stevemartinreally)

Ο Στιβ Μάρτιν έγραψε τίποτε ως περιγραφή της ανάρτησης στη λεζάντα, αλλά πολλοί από τους θαυμαστές θεώρησαν ότι με αυτόν τον τρόπο ο Μάρτιν επιβεβαίωσε το ζευγάρι. Βέβαια, θα μπορούσε και να αποτελεί και απλά ένα χιουμοριστικό σχόλιό του στις φήμες και τίποτα παραπάνω.

Η ανάρτηση του Μάρτιν έρχεται λίγο αφότου ο Σορτ και η Στριπ απαθανατίστηκαν σε δείπνο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Οι φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί βγαίνουν ξεκίνησαν αφού εθεάθησαν να κάθονται πλάι-πλάι στις Χρυσές Σφαίρες 2024. Από την άλλη, οι δύο υποδύονται το ζευγάρι και για τις ανάγκες της σειράς του Hulu- γεγονός που μπορεί είτε να ενίσχυσε τη φιλία τους, είτε κάτι παραπάνω.

Ένας εκπρόσωπος του Σορτ διέψευσε γρήγορα τις εικασίες μεταξύ των δύο, λέγοντας τότε στο People ότι δεν ήταν «τίποτα περισσότερο» από φίλοι. Ωστόσο, οι ηθοποιοί έχουν κάνει έκτοτε αρκετές κοινές δημόσιες εξόδους, πηγαίνοντας σε δείπνα μαζί και παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις στο Μπρόντουγεϊ.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024