Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
H Σακίρα θα γιορτάσει τα 50 χρόνια Pride στην πόλη της Ουάσινγκτον

H Σακίρα θα γιορτάσει τα 50 χρόνια Pride στην πόλη της Ουάσινγκτον

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας το καλύτερο σόου μου μέχρι τώρα», έγραψε η Σακίρα στην ανάρτησή της.

To 2025 σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση Pride στην Ουάσινγκτον. Η συναυλία του καλωσορίσματος του WorldPride στην πόλη  θα λάβει χώρα στη σκηνή του Nationals Park και, απ’ ότι φαίνεται, εκεί θα δούμε και τη Σακίρα.

Είναι γεγονός, η Κολομβιανή σούπερ σταρ, στα πλαίσια της παγκόσμια περιοδεία της «Las Mujeres Ya No Lloran»  θα εμφανιστεί στην Ουάσινγκτον στο πλαίσιο των ετήσιων εορτασμών του Pride. Η Σακίρα δεν θα παρουσιάσει κομμάτια μόνο από το νέο της άλμπουμ, αλλά και από τη λίστα των μέχρι τώρα επιτυχιών της. Η Μιούριελ Μπάουσερ, δήμαρχος της Ουάσιγκτον, δήλωσε ότι η πόλη «ανυπομονεί» για τον ερχομό της εκδήλωσης και την εναρκτήρια συναυλία.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

«Υπάρχουν πολλά για να περιμένουμε με ανυπομονησία και πολλά για να είμαστε ενθουσιασμένοι – και η εναρκτήρια συναυλία με τη Σακίρα είναι ένας ακόμη φανταστικός λόγος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στην Ουάσιγκτον για το WorldPride», δήλωσε.

Το WorldPride είναι μια σειρά εκδηλώσεων Υπερηφάνειας που διοργανώνονται από την InterPride, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε μια συγκεκριμένη πόλη κάθε χρόνο. Αν και η Σακίρα δεν έχει σχολιάσει συγκεκριμένα την παρουσία της στο WorldPride, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη που θα δώσει το «καλύτερο σόου της», καθώς ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική το 2025.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας το καλύτερο σόου μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την έμπνευση [που μου δίνετε για] να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να γιορτάσω μαζί σας τον Μάιο!», έγραψε η Σακίρα στην ανάρτησή της.

«Las Mujeres Ya No Lloran»

Το τελευταίο της album, «Las Mujeres Ya No Lloran», έλαβε διθυραμβικές κριτικές, έκανε ντεμπούτο στο No. 1 των Latin Album και Latin Pop Album Charts του Billboard, ενώ έγινε και 7x πλατινένιο μέσα στις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του, με πάνω από 10 δισεκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, καθιστώντας το, έτσι, το album με τα περισσότερα streams της χρονιάς.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024