Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Primer: Τι είναι και γιατί είναι απαραίτητο πριν το μακιγιάζ 

Primer: Τι είναι και γιατί είναι απαραίτητο πριν το μακιγιάζ 

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα της χρήσης του primer, μάθετε ποιο είναι το τέλειο για εσάς.

Παρόλο που οι επαγγελματίες μακιγιέρ τα χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια, μόλις πρόσφατα τα primer έχουν επηρεάσει την καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς. Ο λόγος που γίνονται τόσο δημοφιλή είναι το άψογο αποτέλεσμα και η διάρκεια που προσθέτουν στο μακιγιάζ.

Η χρήση ενός primer μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ. Τα primer χρησιμοποιούνται κάτω από τη σκιά ματιών, το foundation, το κραγιόν για να δημιουργήσουν μια λεία βάση που βοηθάει να διατηρηθεί το μακιγιάζ σας όλη μέρα.

Τώρα που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσετε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε για το μακιγιάζ σας.

Θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε προϊόντα μακιγιάζ ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε και με δωρεάν μεταφορικά.

Τι είναι το primer;

Το primer προσώπου είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε πριν από την εφαρμογή του foundation και μετά την καθημερινή μας ενυδατική κρέμα. Λειτουργεί σαν ένα φιλμ προστασίας του δέρματος και ταυτόχρονα απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα, διορθώνει τον τόνο του δέρματος και γεμίζει τις λεπτές γραμμές. Αφήνει την επιδερμίδα εντελώς λεία και κάνει την εφαρμογή οποιουδήποτε επόμενου προϊόντος προσώπου πολύ εύκολη.

Με την χρήση του primer, η επιδερμίδα αναπνέει ελεύθερα και ταυτόχρονα ενισχύονται οι χρωστικές του foundation για ένα πιο εντυπωσιακό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Πώς να το εφαρμόσετε

Οι ειδικοί του μακιγιάζ χρησιμοποιούν πινέλο για να εφαρμόσουν το primer , αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας. Κάποιοι λένε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μια ποσότητα στο μέγεθος μιας σταφίδας και εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο.

Μην ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, καθώς το primer μπορεί επίσης να γεμίσει τις ρυτίδες σε αυτές τις περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα και λάμψη σε όλο το σώμα.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να σταθεροποιήσετε τη σκιά των ματιών σας και να διατηρήσετε αναλλοίωτα για αρκετές ώρες τα χρώματα του μακιγιάζ σας.

Σίγουρα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, πόση βοήθεια προσφέρει ένα primer για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Από την εφαρμογή του foundation μέχρι και αρκετές ώρες αργότερα, το μακιγιάζ σας θα διαρκεί περισσότερο χωρίς να αισθάνεστε ότι η επιδερμίδα σας είναι επιβαρυμένη.

Ποιο είναι το κατάλληλο primer

Στην προσπάθειά σας να βρείτε το κατάλληλο primer, λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχουν διαφανή καθώς και χρωματιστά. Κάθε ένα από αυτά καλύπτει διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας.

Aν προτιμάτε ένα απαλό μακιγιάζ ή ένα λαμπερό φυσικό αποτέλεσμα, ένα διαφανές primer ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και θα γίνει το must-have item της τσάντας μακιγιάζ σας.

Προσθέτοντας ένα βιολετί primer στο μακιγιάζ σας, θα δώσετε όμορφη λάμψη και ενέργεια στην καθημερινή σας εμφάνιση.

Για ένα φυσικό μακιγιάζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετe primer σε nude απόχρωση, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας.

Only in

Quo vadis το πολιτικό σύστημα; – Κρίση αντιπροσώπευσης, αποχή, κατακερματισμός και ορατοί κίνδυνοι

Υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα; Θα μετεξελιχθεί σε κρίση διακυβέρνησης; Τρεις πολιτικοί επιστήμονες, ο Ηλίας Τσαουσάκης, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Παναγιώτης Κουστένης αναλύουν στο in τις πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024