Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα must-have για τα πρώτα γεύματα του μωρού

Τα must-have για τα πρώτα γεύματα του μωρού

Αυτά είναι τα απαραίτητα που θα κάνουν τα πρώτα γεύματα του μωρού "παιχνιδάκι".

Οι πρώτες μέρες με το μωρό κρύβουν μοναδικές στιγμές χαράς αλλά έχουν και τις δικές τους προκλήσεις. Τα πρώτα γεύματα του μωρού για παράδειγμα, σηματοδοτούν μια νέα αρχή για εκείνο αλλά και για εσάς.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε μπιμπερό και αξεσουάρ φαγητού αλλά και είδη εκπαίδευσης φαγητού ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Τώρα που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσετε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε για να τα αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές.

Τι θα χρειαστείτε για τα πρώτα γεύματα του μωρού

Για βρέφη 0-6 μηνών

Για το νεογέννητο θα χρειαστείτε πολλά μπιμπερό. Είτε έχετε επιλέξει να θηλάσετε είτε θέλετε να αντλείτε γάλα (για να το έχετε πάντα μαζί σας) είτε να του δίνετε φόρμουλα, το μπιμπερό είναι απαραίτητο για την πρώτη περίοδο σίτισης του βρέφους.

Με το μπιμπερό μπορείτε να του δώσετε αρχικά το γάλα του, στην πορεία νερό και χυμούς ή ό,τι άλλο θέλετε να εντάξετε στην διατροφή του.

Για την περίοδο εισαγωγής στις στερεές τροφές

Καθώς το παιδί μεγαλώνει και φτάνει στην περίοδο που θα το εισάγετε στις στερεές τροφές, είναι σημαντικό να προμηθευτείτε βρεφικά και παιδικά πιατάκια και μπολ, που θα τοποθετείτε σταδιακά τις διάφορες τροφές του.

Εξίσου καλή επιλογή είναι και τα εκπαιδευτικά μπιμπερό ώστε το παιδί να αρχίσει να μαθαίνει να το κρατάει μόνο του και να πίνει χωρίς να χρειάζεται βοήθεια.

Τα παιδικά πιάτα σιλικόνης είναι ιδανικά καθώς η αντιολισθητική τους βάση παρέχει αυξημένη λειτουργικότητα και πρακτικότητα, μειώνοντας την πιθανότητα ατυχημάτων.

Για παιδιά 18 μηνών και άνω

Αφού το παιδί έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες και τον συντονισμό ματιού-χεριού, έχει έρθει η στιγμή να το εξοικειώσετε με τα παιδικά κουταλάκια και τα μαχαιροπίρουνα, ώστε να μάθει να τρώει χρησιμοποιώντας τα. Θα τα βρείτε σε πολλά σετ φαγητού, που θα βοηθήσουν το μωρό στα πρώτα του γεύματα.

Αυτή είναι και η κατάλληλη περίοδος να εξοικειώσετε το παιδί με τα παιδικά ποτηράκια ή κυπελάκια, καθώς σε αυτήν την ηλικία τα περισσότερα παιδιά αρχίζουν να θέλουν να πίνουν μόνα τους το νερό ή τα ροφήματά τους.

Only in

Ποινικές δικογραφίες για Σταϊκούρα, Χατζηδάκη και Κικίλια στη Βουλή

Τι αφορούν οι ποινικές δικογραφίες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024