Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Απερίφραστη καταδίκη της «τρομοκρατικής επίθεσης» στην Τουρκία εκφράζει η Ελλάδα

Απερίφραστη καταδίκη της «τρομοκρατικής επίθεσης» στην Τουρκία εκφράζει η Ελλάδα

Σοκαρισμένη η Τουρκία από την επίθεση στην Τουρκική Αεροπορική και Διαστημική βιομηχανία. Απερίφραστη καταδίκη και από την Ελλάδα.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τη φονική επίθεση στις εγκαταστάσεις της TUSAS (Τουρκική Αεροπορική και Διαστημική βιομηχανία) στην περιοχή Kahramankazan της Άγκυρας, στην Τουρκία. Τα μηνύματα καταδίκης της «τρομοκρατικής επίθεσης» έρχονται «βροχή» ενώ η Γενική Εισαγγελία της Άγκυρας ξεκίνησε έρευνα για την επίθεση.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Απερίφραστη καταδίκη για την πολύνεκρη επίθεση στην Άγκυρα

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Χ στα αγγλικά ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Καταδικάζω έντονα τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια είναι στις οικογένειες των θυμάτων».

Το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ. για την επίθεση στην Τουρκία

Ανάλογου ύφους και η τοποθέτηση του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. «Η επίθεση στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας στην Άγκυρα, όπως κάθε τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα. Η αδιάκριτη βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία», αναφέρει.

ΠΑΣΟΚ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε.  εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:  «Ρητή, απερίφραστη και ανεπιφύλακτη καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα, καθώς και κάθε πράξης βίας, που απειλεί την ασφάλεια και την ευημερία αμάχων πολιτών.

Πάγια και διαχρονική η προσήλωσή μας στις αρχές του διεθνούς δικαίου και της αξίας της ανθρώπινης ζωής και στη διασφάλιση της ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή».

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024