Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Κ19 – Κάλεβ Ταλίν Κ19: «Πάρτι» και εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Youth League (vids)

Ολυμπιακός Κ19 – Κάλεβ Ταλίν Κ19: «Πάρτι» και εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Youth League (vids)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στο Youth League, το οποίο κατέκτησε πριν λίγους μήνες, ισοπεδώνοντας με 5-0 την Κάλεβ Ταλίν.

Πεντάρα και τρομερή εμφάνιση ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο Youth League, τη διοργάνωση που κατέκτησαν πριν λίγους μήνες, πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση και ισοπεδώνοντας με σκορ 5-0 την Κάλεβ Ταλίν από την Εσθονία.

Ο αγώνας διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και ήταν στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης στο μονοπάτι των πρωταθλητών του Youth League. Η ρεβάνς θα γίνει στις 6/11 στο Ταλίν της Εσθονίας, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία), στο δρόμο για να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Πρωταγωνιστές για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Παπακανέλλος που σκόραρε και μοίρασε δύο ασίστ και ο Γιουσούφ που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Γιουσούφ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ευρώπης (36′), ο Τουφάκης διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών (41′), αμφότερα από ασίστ του Παπακανέλλου.

Ο Παπακανέλλος, στο 36ο λεπτό, μετά από ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα από δεξιά βρήκε τον Γιουσούφ που με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους κατόχους του Youth League.

Λίγο μετά, στο 42′ οι παίκτες του Πιτό συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Παπακανέλλος τσίμπησε τη μπάλα, εκείνη κατέληξε στον Τουφάκη που πλάσαρε για το 2-0, που είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναγάκος με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έκανε το 3-0 και ο Παπακανέλλος μετά τις δύο ασίστ, σκόραρε και ο ίδιος για τους κατόχους της διοργάνωσης.

Στο 56ο λεπτό, ο Παπακανέλλος θα κάνει το 4-0 για τον Ολυμπιακό όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε με το δεξί και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για τους Πειραιώτες.

Ο Γιουσούφ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους πρωταθλητές Ευρώπης διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88′ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (62′ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (70′ Ρολάκης), Πνευμονίδης (62′ Λίγδας), Παπακανέλλος (70′ Φίλης), Γιουσούφ

ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ: Λίκερ, Κόλο, Καγιάρι, Τσερνγιάκοφ, Κιρτ (74′ Ούκιβι), Πάλου (86′ Κοραστέλιοφ), Σαλ-Αλ-Σαλέρ (60′ Τρούφελντ), Σουρόγκιν, Νίγκουλα (74′ Λέις), Γιούρισο (86′ Λασν), Λίβες

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024