Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Εκπαίδευσε διαδικτυακά 10χρονο να αποκεφαλίσει τους γονείς του – «Μη φοβάσαι, τόλμησέ το»

ΗΠΑ: Εκπαίδευσε διαδικτυακά 10χρονο να αποκεφαλίσει τους γονείς του – «Μη φοβάσαι, τόλμησέ το»

Μία 36χρονη συνελήφθη καθώς εκπαίδευσε 10χρονο να αποκεφαλίσει τους γονείς του και να δολοφονήσει το βρέφος της οικογένειας

Αποτρόπαιες πληροφορίες έγιναν γνωστές σχετικά με περιστατικό που σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου μία γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται ότι εκπαίδευσε ένα 10χρονο παιδί να δολοφονήσει την οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, προσπαθούσε να το διδάξει πώς να δολοφονήσει ένα βρέφος και στη συνέχεια να αποκεφαλίσει με κουζινομάχαιρο τους γονείς.

Το σοκαριστικό περιστατικό

Η 36χρονη Tara Sykes προσέγγισε έναν 10χρονο μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας Roblox και το εκπαίδευσε να σκοτώσει την οικογένεια, με την οποία έμενε.

Σοκαριστικά είναι τα μηνύματα που έγιναν γνωστά μεταξύ της 36χρονης και του 10χρονου, εκ των οποίων μερικά αναφέρουν «σφάξε τους όταν κοιμούνται» και «μη φοβάσαι, τόλμησέ το».  Ταυτόχρονα, του έδωσε οδηγίες, όπως να περιλούσει με εύφλεκτο υλικό τα δωμάτια των ενηλίκων, να χτυπήσει βράδυ και να σκοτώσει πρώτα το μωρό για να μην ειδοποιήσει κάποιον το κλάμα του.

Η Tara Sykes που έδωσε τις αποτρόπαιες οδηγίες στον ανήλικο.

Ο 10χρονος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όσα του ζητήθηκαν

Το αποτρόπαιο πλάνο της 36χρονης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο ανήλικος. Πρώτα έβαλε εύφλεκτο υγρό υλικό στο υπνοδωμάτιο των γονιών και στη συνέχεια πήρε αγκαλιά το βρέφος που ήταν 2 μηνών, ρίχνοντάς το στο πάτωμα. Το μωρό έβαλε τα κλάματα και οι ενήλικοι ξύπνησαν, με το παιδί έντρομο να παραδέχεται τα πάντα, ζητώντας συγγνώμη.

Η Tara Sykes κρατείται χωρίς εγγύηση και οι κατηγορίες ενδεχομένως θα αναβαθμιστούν, αφού ερευνάται η εμπλοκή της σε ακόμη δύο ανοιχτές υποθέσεις, για τις οποίες δεν έχουν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Φιλοξενούσε τον βιαστή της κόρτης της

Μάλιστα, η γυναίκα είχε συληφθεί ξανά, καθώς φιλοξενούσε τον βιαστή της 14χρονης κόρης της, σύμφωνα με το Toofab.

Συγκεκριμένα, πήρε σπίτι τον 20χρονο που βίασε και άφησε έγκυο την ανήλικη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε ως λύτρα χιλιάδες δολάρια από τη γιαγιά του, αλλιώς θα τον σκότωνε. Τότε, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε εκείνην και στον σύζυγο, αλλά τους άφησε ελεύθερους, αφού η οικογένεια του νεαρού δεν άσκησε διώξεις.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024