Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
H Νανά Μούσχουρη γιόρτασε τα 90α γενέθλιά της on air

H Νανά Μούσχουρη γιόρτασε τα 90α γενέθλιά της on air

Η Νανά Μούσχουρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής C à vous, όπου της επιφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη -μία τούρτα με κεράκια για να γιορτάσουν μαζί τα 90 χρόνια ζωή της.

Η Νανά Μούσχουρη, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της, ήταν βαθιά συγκινημένη από αυτή τη γιορτή-έκπληξη που της επιφύλαξαν στο πλατό της εκπομπής C à vous την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

«90 χρόνια, δεν το πιστεύω» είπε και αφού έσβησε τα κεριά της τούρτας της, έκανε μια ευχή που κράτησε μυστική. «Θα με κάνετε να κλάψω» πρόσθεσε.

Η Νάνα Μούσχουρη σχεδιάζει ένα πιο ήσυχο μέλλον, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δε θέλω να πέσω στη σκηνή», εξήγησε η ίδια, παρόλο που έδωσε μια απίστευτη παράσταση στις 26 Απριλίου στην Αθήνα για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη Γαλλία

H μοναδική Νανά Μούσχουρη 

Λίγες μέρες πριν, στις 13 Οκτωβρίου 2024, η Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στην εντυπωσιακή καριέρα της, η οποία καλύπτει περισσότερα από 60 χρόνια.

Η Νάνα Μούσχουρη μίλησε στη Le Parisien,για την απίστευτη μακροζωία της, τόσο κυριολεκτικά όσο και καλλιτεχνικά. Ωστόσο αποφάσισε να τα παρατήσει, για προφανείς λόγους.

«Δε θέλω να πέσω στη σκηνή», εξήγησε η ίδια, παρόλο που έδωσε μια απίστευτη παράσταση στις 26 Απριλίου στην Αθήνα για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη Γαλλία.

«Έβαλα τα κλάματα. Ήταν ένα μεγάλο σύμβολο για μένα να τραγουδήσω τους ύμνους της Γαλλίας και της Ελλάδας», αφηγείται, ομολογώντας ότι ήταν κουρασμένη παρ’ όλα αυτά.

Η κατάσταση υγείας της Νανάς Μούσχουρη

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια βρίσκεται σε όλο και πιο εύθραυστη κατάσταση υγείας. Το 2019 χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για μια σοβαρή μορφή Covid-19. Στη συνέχεια υπέστη μια άσχημη πτώση στο σπίτι της.

«Από τότε, είμαι προσεκτική», εξηγεί, και δικαίως, αφού ο κίνδυνος πτώσης αυξάνεται με την ηλικία, όπως και ο κίνδυνος καταγμάτων μετά από τέτοιες πτώσεις.

Θα είναι όμως η τελευταία εμφάνιση της Νανάς Μούσχουρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η αποχαιρετιστήρια;

«Θα ήθελα να κάνω τρεις ή τέσσερις αποχαιρετιστήριες συναυλίες», δήλωσε στη Le Parisien, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να αποφύγει τα μακρινά ταξίδια, τα οποία την κουράζουν. Η τελευταία αποχαιρετιστήρια περιοδεία της ήταν το 2019.

Το ευχαριστώ της Νανάς Μούσχουρη 

Όσο για τα φετινά της γενέθλια, η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε: «Όλα τα γενέθλια είναι σημαντικά, αλλά αυτά είναι ξεχωριστά», είπε.

«Ως παιδί του πολέμου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα τόσο μακριά και ότι θα τραγουδούσα για τόσο πολύ καιρό», πρόσθεσε, προσθέτοντας ότι «αυτή είναι η στιγμή για να πω ευχαριστώ στη ζωή».

*Με στοιχεία από santemagazine.fr | Αρχική Φωτό: Wikimedia Commons

Only in

Νέοι όροι στην ανοιχτή αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Σαμαρά

Γιατί το Μαξίμου επιλέγει να αντιδράσει σε χαμηλούς τόνους - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024