Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κριστίνα Αγκιλέρα: Βασίλισσα του Halloween αλλά θα ήθελε να είναι ξυπόλητη

Κριστίνα Αγκιλέρα: Βασίλισσα του Halloween αλλά θα ήθελε να είναι ξυπόλητη

H ντίβα της μουσικής σκηνής Κριστίνα Αγκιλέρα έχει καταστρέψει τα πόδια της φορώντας ψηλά τακούνια είπε σε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone

Η ντίβα της μουσικής και μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη έκταση φωνής στον κόσμο, Κριστίνα Αγκιλέρα, 43, μίλησε με τη συνάδελφο της Raye, 26, σε συνέντευξη για το μουσικό media outlet, Rolling Stone.

Στη συνέντευξη τους οι Κριστίνα Αγκιλέρα -φέτος γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία του θεάματος- και Raye αναφέρθηκαν σε όλα όσα τις ενώνουν -τις φωνητικές τους δεξιότητες, τα λάθη του παρελθόντος και βέβαια τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στη μουσική βιομηχανία ως γυναίκες.

Οι πολυβραβευμένες τραγουδίστριες εξομολογήθηκαν τον αμφίδρομο θαυμασμό ανάμεσα τους και μίλησαν για μόδα, αξεσουάρ και γόβες.

Ως φωνητικές υπερδυνάμεις (έτσι τις ορίζει το RS) οι Αγκιλέρα και Raye ζούνε επάνω στη σκηνή.

«Έχω ήδη καταστρέψει τόσο πολύ τα πόδια και τις πατούσες μου με όλες αυτές τις ανοησίες με τα ψηλά τακούνια», παραδέχτηκε η Αγκιλέρα -αν και φοράει ψηλά τακούνια όταν δεν τα υπογράφει για fashion brands.

Η αναφορά στα παπούτσια έχει σημειολογία. Η καθιερωμένη Αγκιλέρα εξομολογήθηκε στην ανερχόμενη δύναμη της βρετανικής σκηνής Raye ότι τη θαύμασε όταν πέταξε τα παπούτσια της στη σκηνή. «Το αγαπώ αυτό σε σένα» είπε.

Η Raye της απάντησε ότι δεν της αρέσει να φοράει οποιοδήποτε είδος υποδήματος στη σκηνή, ακόμη και όταν παραλαμβάνει βραβεία. «Το σκέφτομαι πολύ» πρόσθεσε.

@maredparry Raye won her first Brit Award of tonight and the icon goes up barefoot 😭 love her sm #britawards #raye ♬ original sound – mared 🪩🍒

Στη συνέντευξη η Κριστίνα Αγκιλέρα μίλησε για την αρχή της σπουδαίας καριέρας της και τη μάχη για το θρόνο της ποπ στην αρχή της καριέρας της, όταν έπρεπε να υπερασπιστεί τη θέση της απέναντι σε ξανθά all American μουσικά προϊόντα όπως οι Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέσικα Σίμπσον και άλλες.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα έχει κάνει comeback στα social media με τις αναρτήσεις της. Σε αυτές η Αγκιλέρα φαίνεται νεότερη από ποτέ και πολύ αδυνατισμένη.

Απαντώντας στις φήμες ότι έχει χρησιμοποιήσει το σκεύασμα Ozempic, η Αγκιλέρα είπε ότι το μυστικό στην εμφάνιση της σήμερα είναι η αφοσίωσή της σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης.

H Αγκιλέρα που έχει αναλάβει ρόλο μέντορα στις ταλαντούχες πριγκίπισσες της νέας pop (βλ. Charli, Raye κα.) έγινε viral γιατίθ γιόρτασε και το Halloween, μια γιορτή που αγαπάει γιατί αν είναι να φωνάζεις, αξίζει να έχεις σπουδαίες χορδές.

Only in

Τι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Φώφη Γεννηματά;

Ο πρόωρος χαμός της Γεννηματά, από μια ασθένεια που πολεμούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες γυναίκες, συγκινεί ακόμα και εκείνους που ποτέ θα άκουσαν όσα έλεγε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024