Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Συμμαχία! Και η Μπιγιονσέ στην σκηνή της Κάμαλα Χάρις

Συμμαχία! Και η Μπιγιονσέ στην σκηνή της Κάμαλα Χάρις

Η Μπιγιονσέ σπάνια κάνει εμφανίσεις με πολιτικό πρόσημο. Την Παρασκευή με την εμφάνιση της δίπλα από την Κάμαλα Χάρις αυτό αλλάζει

Η Μπιγιονσέ θα εμφανιστεί μαζί με την υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Kάμαλα Χάρις, στην προεκλογική της συγκέντρωση στο Χιούστον την Παρασκευή.

Μαζί με την πολυβραβευμένη ντίβα, ακόμη ένα είδωλο της country, ο Γουίλι Νέλσον -ο οποίος, καθάλου συμπτωματικά, συμμετείχε και στο τελευταίο άλμπουμ της, «Cowboy Carter»- θα εμφανιστεί στην προεκλογική φιέστα στο Τέξας.

Στην εκδήλωση θα είναι και η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς, η οποία είναι φανατική οπαδός της Κάμαλα Χάρις και έχει εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξη της στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

Η συμμαχία των δύο γυναικών στη σκηνή έρχεται μετά τις εμφανίσεις των Μπρους Σπρίνγκστιν και Έμινεμ σε εκδηλώσεις των Δημοκρατικών.

Η εμφάνιση της Μπιγιονσέ στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις επιβεβαιώθηκε από διάφορα media outlets. Washington Post, NBC News και New York Times επιβεβαιώνουν ότι η σπάνια αυτή εμφάνιση της Μπιγιονσέ δείχνει ότι η τραγουδίστρια αλλάζει τις συνήθειες της και παίρνει πλέον θέση ανοιχτά για την πολιτική σκηνή της χώρας.

Η εμφάνιση της Μπιγιονσέ ήταν κάτι που συζητιόταν πολύ, ειδικά μετά την άδεια της στη Χάρις να χρησιμοποιήσει το single «Lemonade» (2016) ως μουσικό χαλί στην είσοδο και την έξοδο των προεκλογικών της εμφανίσεων και κυρίως του «Freedom» στο trailer της υποψηφιότητας της.

Η Μπιγιονσέ που έχει κρατήσει αποστάσεις από τη δημόσια σφαίρα μετά το σκάνδαλο του Sean Diddy Combs, σπάνια μπαίνει ανοιχτά στην πολιτική κούρσα -εξαίρεση αποτελεί η εμφάνιση της σε συγκέντρωση για τη Χίλαρι Κλίντον στο Οχάιο το 2016.

Η Χίλαρι Κλίντον αγκαλιάζει την Μπιγιονσε μετά την εμφάνιση της στην προεκλογική της εκστρατεία στο Κλίβελαντ του Οχάιο, στις 4 Νοεμβρίου 2016 (REUTERS/Brian Snyder)

Η επόμενη στη λίστα

Μέχρι σήμερα η Μπιγιονσέ είχε κρατήσει απόσταση από την προεκλογική κούρσα και δεν είχε υποστηρίξει με κάποια δήλωση ή ανάρτηση του Χάρις-Γουόλς, σε αντίθεση με την Τέιλορ Σουίφτ και αναρίθμητους άλλους καλλιτέχνες που έχουν ήδη «ψηφίσει».

Η συμμαχία των δύο γυναικών στη σκηνή έρχεται μετά τις εμφανίσεις των Μπρους Σπρίνγκστιν και Έμινεμ σε εκδηλώσεις των Δημοκρατικών.

Η Χάρις έχει καταφέρει να συγκεντρώσει την υποστήριξη πολλών επιδραστικών celebrities και influencers -η συνέντευξη της στο podcast Call Her Daddy ήταν μια κίνηση ματ για την ίδια διεκδικώντας τις ψήφους των Gen Z. O Nτόναλντ Τραμπ πάλι… όχι.

Μέχρι σήμερα την Κάμαλα Χάρις υποστηρίζουν ανοιχτά (είτε με εμφανίσεις τους, είτε με αναρτήσεις τους) οι:

Αν Χάθαγουεϊ, Άντι Κόεν, Μάτζικ Τζόνσον, Ολίβια Ροντρίγκο, Τζον Λέτζεντ, Cardi B, Kesha, Μπίλι Άιλις, Chappell Roan, Μπρους Σπρίνγκστιν, Νιλ Γιάνγκ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Τζέιν Φόντα, Τζον Στάμος, Μάτ Ντέιμον, Τζένιφερ Άνιστον, Ρόμπερτ Ντενίρο, Τζένιφερ Λόρενς, Μπράιαν Κράνστον, Σπάικ Λι, Έμινεμ κα.

Only in

Quo vadis το πολιτικό σύστημα; – Κρίση αντιπροσώπευσης, αποχή, κατακερματισμός και ορατοί κίνδυνοι

Υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα; Θα μετεξελιχθεί σε κρίση διακυβέρνησης; Τρεις πολιτικοί επιστήμονες, ο Ηλίας Τσαουσάκης, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Παναγιώτης Κουστένης αναλύουν στο in τις πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024