Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Ήταν συμβολικό που η ταινία αυτή άρχισε από την Ελλάδα»: Η Αντζελίνα Τζολί αποκλειστικά στο MEGA

«Ήταν συμβολικό που η ταινία αυτή άρχισε από την Ελλάδα»: Η Αντζελίνα Τζολί αποκλειστικά στο MEGA

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί που ενσαρκώνει την Μαρία Κάλλας μίλησε αποκλειστικά στον κριτικό κινηματογράφου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, και το MEGA για τον ρόλο- πρόκληση

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας την εμβληματική ερμηνεύτρια του λυρικού θεάματος, την Ελληνίδα Μαρία Κάλλας.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία» στη Βενετία, με επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες στη ζωή της Μαρίας Κάλλας στο Παρίσι, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτιδα, παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ του Λονδίνου.

Εκεί, η σταρ και πρώην πρώην ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί, 49, παραχώρησε τις πρώτες της συνεντεύξεις για την κινηματογραφική βιογραφία της θρυλικής Divina.

Μαζί με τον Πάμπλο Λαραΐν, σκηνοθέτη της ταινίας, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο MEGA για την εμπειρία της, ακριβώς ένα χρόνο μετά το εναρκτήριο πλάνο στο ιστορικό θέατρο «Απόλλων» του Πύργου και τα γυρίσματα στο Κατάκολο της Ηλείας.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς ήταν η εμπειρία της στην Ελλάδα, η Αντζελίνα Τζολί είπε:

«Ήταν πολύ ξεχωριστή, ξεκινήσαμε από την Ελλάδα και θεωρώ ότι ήταν κάτι συμβολικό που η ταινία αυτή άρχισε από την Ελλάδα, για πολλούς προφανείς λόγους. Μπορείς να το αισθανθείς, να νιώσεις αυτήν».

«Προφανώς, το νερό, τα χρώματα, τα νησιά στο φόντο αλλά κυρίως το φως, πιστεύω, ως κινηματογραφιστής, ότι το φως έχει ιδιαίτερη σημασία και νομίζω ότι το φως στην Ελλάδα είναι ένα κομμάτι της ατμόσφαιρας που δεν μπορείς να κλέψεις. Πολλά πράγματα στις ταινίες μπορείς να κλέψεις, αλλά όχι το φως», είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Η ταινία παρακολουθεί τη μοναχική διαδρομή της υπερήφανης ντίβας με τη ραγισμένη καρδιά στο πολυτελές διαμέρισμά της, συντροφιά με τους μοναδικούς πιστούς της φίλους, τον μπάτλερ και την καμαριέρα της.

Η απόπειρά της να τραγουδήσει ξανά, παρά το γεγονός ότι η φωνή της την έχει προδώσει και η ψυχολογία της δεν της επιτρέπει να διεκδικήσει με το χαρακτηριστικό της πείσμα όσα κέρδισε επάξια στην καριέρα της, γίνεται η αφορμή για μία αναδρομή στις καταστροφικές σχέσεις της, με την πιεστική μητέρα της και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, Αριστοτέλη Ωνάση.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί λίγο πριν την ελληνική πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου.

Only in

Quo vadis το πολιτικό σύστημα; – Κρίση αντιπροσώπευσης, αποχή, κατακερματισμός και ορατοί κίνδυνοι

Υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα; Θα μετεξελιχθεί σε κρίση διακυβέρνησης; Τρεις πολιτικοί επιστήμονες, ο Ηλίας Τσαουσάκης, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Παναγιώτης Κουστένης αναλύουν στο in τις πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024