Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Ρικ Όουενς: «Έφαγε πόρτα» στη Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο – Τα «σκοτεινά και παράξενα» ρούχα του

Ο σχεδιαστής Ρικ Όουενς επισκέφτηκε την Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου με τη σύζυγό του Μισέλ Λαμί και τα μέλη του Fecal Matter, Χάνα Ρόουζ Ντάλτον και Στήβεν Ράι Μπασκαράν.

Κατά την τελευταία Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η αβανγκάρντ ενδυμασία του Ρικ Όουενς κατέλαβε τη γαλλική πρωτεύουσα καθώς ο Αμερικανός σχεδιαστής παρουσίασε την τελευταία του συλλογή – αλλά φαίνεται ότι δεν είναι όλες οι πόλεις δεκτικές στη γοητεία του μοναδικού του στυλ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο σχεδιαστής Ρικ Όουενς επισκέφτηκε την Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου με τη σύζυγό του Μισέλ Λαμί και τα μέλη του Fecal Matter, Χάνα Ρόουζ Ντάλτον και Στήβεν Ράι Μπασκαράν.

Μετά την είσοδό τους στον αρχαιολογικό χώρο – μνημείο κληρονομιάς της UNESCO που αποτελεί την ιστορική πατρίδα των αυτοκρατορικών οικογενειών της Κίνας – τους ζητήθηκε να φύγουν γρήγορα, επειδή τα ρούχα τους θεωρήθηκαν ακατάλληλα.

Ρικ Όουενς: Τους ζήτησαν να φορέσουν… κανονικά ρούχα

«Αυτή η στιγμή που μας έδιωξαν από την Απαγορευμένη Πόλη ήταν πραγματικά έντονη στιγμή για εμάς», έγραψαν Ντάλτον και Μπασκαράν σε ένα στόρι τους στο Instagram από τον κοινό τους λογαριασμό.

«Μας ζήτησαν να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας και να φορέσουμε κανονικά ρούχα και μετά μπορούσαμε να μπούμε μέσα. Προφανώς αρνηθήκαμε γιατί δεν είναι απλώς ένα λουκ για εμάς, είναι η ταυτότητά μας».

Ρικ Όουενς: Οι φωτογραφίες στο Instagram

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram πριν ζητηθεί από το γκρουπ να φύγει, ο Όουενς φαίνεται να φορά ένα μακρύ μαύρο παλτό και καπέλο του μπέιζμπολ, η Λάμι ένα statement μαύρο σακάκι και κολάν, ενώ Ντάλτον και Μπασκάραν φορούν επίσης ρούχα που αποτελούν σχέδια του Όουενς.

«Κατανοούμε και αποδεχόμαστε ότι δεν έχουμε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι το τίμημα που πληρώνουμε για να είμαστε ο εαυτός μας χωρίς να διακυβεύουμε τις αξίες μας», συνέχισε το ζευγάρι στο Instagram.

«Είναι ταπεινωτικό και απάνθρωπο όταν η ασφάλεια σε συνοδεύει και σε κάνει να νιώθεις εγκληματίας όταν δεν έκανες τίποτα κακό».

Only in

Πώς οι εταιρείες επιλέγουν πλευρές και στρατούς και αλλάζουν το πρόσωπο του πολέμου

Πλέον οι γεωστρατηγικοί άξονες χαράσσονται από τις μεγάλες εταιρείες σε συνεργασία με ένοπλες ομάδες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024