Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το spoiler της Μισιχρόνη για το Ταμπού: «Η Μάρθα θα δει κάτι που θα διαταράξει τον γάμο της με τον Λουκιανό»

Το spoiler της Μισιχρόνη για το Ταμπού: «Η Μάρθα θα δει κάτι που θα διαταράξει τον γάμο της με τον Λουκιανό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» ήταν η Κατερίνα Μισιχρόνη και δεν δίστασε να μας δώσει ένα spoiler για το «Ταμπού».

Στον καναπέ του «Buongiorno» και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA, «Ταμπού», Κατερίνα Μισιχρόνη και μίλησε για τον ρόλο της, την αγάπη της για τα ταξίδια και τη ζήλεια στις σχέσεις.

«Μου είχαν προταθεί κάποια πράγματα, στα οποία δεν με έβλεπα μέσα σε αυτά. Αυτή η πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που μετά από δύο χρόνια στο θέατρο είχα λίγο κουραστεί, ενώ αγαπώ το θέατρο και ήρθε η πρόταση του Αντρέα. Ήταν ένα timing καλό και ο ρόλος που μου πρότειναν και όλη η συνεργασία» σημείωσε για την απόφασή της να αναλάβει τον ρόλο της Μάρθας.

Όπως παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες, η Μάρθα είναι αναστατωμένη με την υπόθεση του βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του γιου της, Κυριάκου με την Μυρτώ. «Αυτός ο Κυριάκος μάς έχει βγάλει την ψυχή η αλήθεια είναι. Θα συμβούν διάφορα πράγματα, θα φύγει από τα Γιάννενα και θα θελήσει να ζήσει μόνος του στην Αθήνα. Θα μας προκαλέσει μια τεράστια ταραχή. Είναι και αυτό με τη Μυρτώ το βίντεο που έχει κάνει μια τεράστια βλακεία, διακυβεύονται σοβαρά ζητήματα με τον Κυριάκο. Δε θέλω καθόλου να φύγει το παιδί μου. Και φεύγει πολύ απότομα και ξαφνικά και αυτό που συμβαίνει και με το βίντεο και με τη Μυρτώ είναι κι αυτό σοβαρό», λέει.

Το spoiler της Μισιχρόνη για το «Ταμπού»

Η Φαίη Σκορδά θέλησε όμως να μάθει περισσότερα και για τον εκβιασμό του Λουκιανού (Μέμος Μπεγνής). «Εγώ με τον Λουκιανό είμαι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Κάποια στιγμή ο γάμος μας θα διαταραχθεί σοβαρά επειδή θα δω κάτι. Κι αυτό θα είναι ένα breaking point», αποκαλύπτει η Κατερίνα Μισιχρόνη.

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι ζηλιάρα γιατί μεγαλώνοντας έχω καταλάβει ότι είναι προσωπική επιλογή του άλλου» σημειώνει. «Πιο παλιά, μια φορά έχω πάρει κινητό. Έχω πάρει γιατί καιγόμουνα μέσα μου. Δεν είναι τυχαίο ότι με τη συγκεκριμένη περίπτωση που έφτασα σε αυτό, που ένιωθα απαίσια με τον εαυτό μου, το έκανα γιατί ένιωθα ότι υποβόσκει κάτι. Πληγώθηκα πάρα πολύ, είχα πέσει στα πατώματα» είπε.

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Αγαπώ πολύ τα ταξίδια»

«Μου αρέσει πάρα πολύ να χορεύω. Ήμουν χορεύτρια, επαγγελματίας για πολλά χρόνια και σε ομάδες και σε διάφορα άλλα πράγματα. Οπότε ο χορός μου φτιάχνει τη διάθεση. Τώρα δεν προλαβαίνω, θα το ήθελα πολύ. Όμως γυμνάζομαι και πολλές φορές χορεύω σπίτι μου» είπε στο ξεκίνημα της συζήτησης η ηθοποιός.

«Αγαπώ πολύ τα ταξίδια, την αίσθηση της φυγής. Μου αρέσουν πολύ τα αεροπλάνα, τα τρένα, όλα τα μεταφορικά μέσα και έχω μια [επιθυμία] να ανακαλύψω κάπως τον κόσμο, μου αρέσει» συνέχισε. «Έχω ταξιδέψει πολύ μόνη μου και με παρέα. Τα ταξίδια μόνη μου τα έχω απολαύσει πάρα πολύ. Τελικά δεν ήμουν ποτέ μόνη μου, ξεκινούσα μόνη και πάντα γνώριζα κόσμο. Επειδή είμαι λίγο εξωστρεφής γνωρίζω κόσμο. Έχω γνωρίσει πολύ ωραίο κόσμο μέσα από αυτά τα ταξίδια», πρόσθεσε.

Στην απορία της Φαίης Σκορδά πώς προετοιμάζει τα ταξίδια της, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως όλη αυτή η διαδικασία της δίνει μεγάλη χαρά. «Κάνω έρευνα στο ίντερνετ, παίρνω οδηγούς, κάθομαι μελετάω, ψάχνω, ρωτάω. Είναι σαν ένα ημερολόγιο που συνθέτω. Έχω πέντε βασικά σημεία που θέλω να κάνω σε ένα ταξίδι» σημειώνει.

Όταν έμεινε σε κρατητήριο στην Αίγυπτο για δυο μέρες

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν όλα ανέφελα στα ταξίδια της ηθοποιού στο εξωτερικό: «Μου συνέβη κάτι πιο επικίνδυνο που τελικά αποδείχτηκε αστείο, στην Αίγυπτο, που μας σταμάτησαν, μας πήγαν σε ένα κρατητήριο γιατί θα περνούσαμε από μία περιοχή με τις φίλες μου λίγο περίεργη και επικίνδυνη και έχει στρατό. Θεώρησαν ότι επειδή είμαστε από την Ευρώπη, ότι ήμασταν κατάσκοποι Ήταν πολύ περίεργο. Μας κράτησαν δύο μέρες στο κρατητήριο, επικοινωνήσαμε με την πρεσβεία».

«Επειδή ταξιδεύω πάντα με καλή πρόθεση, δε μου έχουν συμβεί πολύ επικίνδυνα πράγματα μέχρι στιγμής. Βέβαια αναγνωρίζω ότι το τοπίο έχει αλλάξει και στα αεροδρόμια και στις πτήσεις, είναι πολύ διαφορετικά. Οι άνθρωποι είναι τσιτωμένοι, οπότε έχει αυξηθεί και ο βαθμός της επικινδυνότητας», λέει η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη της Κατερίνας Μισιχρόνη:

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Ταμπού» στις 23:20

Ο Έκτορας κι ο Γαβριήλ συμφωνούν να βοηθήσουν τον Λουκιανό να βρει την άκρη του νήματος και να ξεσκεπάσει τον εκβιαστή του. Ο Κυριάκος κι η Μυρτώ εξακολουθούν να είναι σε απελπιστική κατάσταση, ενώ η παρέα προσπαθεί να τους φέρει κοντά. Η Ματίνα παρατηρεί πόσο γλυκός είναι ο Χρυσόστομος και οι δυο νέοι περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Την ίδια ώρα ο Νάσος δηλώνει πιο μπερδεμένος από ποτέ, γεγονός που τον μελαγχολεί. Ο Έκτορας πιέζει την Πέρσα να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Μελία από την άλλη, δείχνει διατεθειμένη να τον δεχτεί πίσω, προκειμένου να μεγαλώσουν από κοινού το παιδί τους. Ο Σταύρος απολαμβάνει τις συζητήσεις με την Θεώνη και προχωράει σε μόνιμη συνεργασία μαζί της. Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Μηνάς είναι διατεθειμένος να πάρει πάνω του ένα έγκλημα που δεν έκανε και τον πιέζει για απαντήσεις. Κι ενώ η Ελένη μοιάζει διχασμένη, το ερωτικό τους παρελθόν έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Only in

Quo vadis το πολιτικό σύστημα; – Κρίση αντιπροσώπευσης, αποχή, κατακερματισμός και ορατοί κίνδυνοι

Υπάρχει κρίση στο πολιτικό σύστημα; Θα μετεξελιχθεί σε κρίση διακυβέρνησης; Τρεις πολιτικοί επιστήμονες, ο Ηλίας Τσαουσάκης, ο Λευτέρης Κουσούλης και ο Παναγιώτης Κουστένης αναλύουν στο in τις πολιτικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024