Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Θέλετε smart tv; Πώς να αναβαθμίσετε αυτήν που έχετε ήδη

Θέλετε smart tv; Πώς να αναβαθμίσετε αυτήν που έχετε ήδη

Πριν να επιλέξετε μια νέα smart tv, δείτε τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε την δική σας... εξυπνότερη!

Στις μέρες μας κάθε σπίτι έχει την smart tv του και όχι αδίκως, αφού τα πλεονεκτήματά τους είναι ομολογουμένως πολλά. Οι πολλές και διαφορετικές τους λειτουργίες, όπως το Quantum Dot, τις κάνουν να ξεχωρίζουν, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο με εξαιρετική ποιότητα εικόνας αλλά και ήχου, χωρίς να θυσιάζουμε την αισθητική των χώρων μας.

Γνωρίζατε όμως ότι εάν έχετε ήδη μια σύγχρονη τηλεόραση, που δεν είναι smart, μπορείτε εύκολα να την αναβαθμίσετε με ένα Smart Tv Stick ή με ένα TV Box; Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smart tv stickTV Box και mini PC, το οποίο θα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τώρα μάλιστα που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσετε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε για να τα αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές.

Πώς λειτουργεί το smart tv stick;

To smart tv stick πρόκειται για μια μικρή συσκευή, που μπορεί να συνδεθεί στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας και σας δίνει πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές όπως το Netflix, το Prime Video, το Hulu, το Disney+ και άλλα.

Επιπλέον σας επιτρέπει να προσθέσετε έξυπνες λειτουργίες στην τηλεόρασή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής και εφαρμογές. Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση για να βρείτε ταινίες, εκπομπές, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλα. Μερικές καλές επιλογές περιλαμβάνουν:

Smart TV Stick Chromecast TV

Το Smart TV Stick Chromecast μετατρέπει οποιαδήποτε συμβατή τηλεόραση σε έξυπνη τηλεόραση. Υποστηρίζει ανάλυση 4K UHD, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, παιχνίδια και άλλα περιεχόμενα σε υψηλή ποιότητα.

Είναι συμβατό με συσκευές Android, Mac, iOS και Windows, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Συνδέεται ασύρματα μέσω Wi-Fi και τροφοδοτείται μέσω USB καλωδίου 5V 1Α.

Smart TV Stick Amazon Fire TV

Τελευταία κυκλοφορία της κορυφαίας μας συσκευής streaming, 50% πιο ισχυρή από την προηγούμενη γενιά Fire TV Stick (κυκλοφορία 2019) για γρήγορο streaming σε Full HD. Περιλαμβάνει το Alexa Voice Remote με κουμπιά για την ένταση και την ισχύ.

Ζήστε τις σκηνές να ζωντανεύουν με καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos σε επιλεγμένους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Prime Video, Netflix και Disney+, όταν είναι συνδεδεμένο με συμβατά soundbars και συστήματα οικιακού ήχου. Το Dolby Atmos προσφέρει οικιακό κινηματογράφο ή surround ήχο με σχεδόν οποιαδήποτε διαμόρφωση ηχείων, βυθίζοντας σας σε ό,τι παρακολουθείτε.

Πώς λειτουργεί το TV Box;

Παρομοίως το TV Box περιλαμβάνει ένα λειτουργικό σύστημα που σας επιτρέπει να εκτελείτε ορισμένες εφαρμογές, συνδέοντάς το με την τηλεόρασή σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πάντα στη μεγάλη οθόνη. Καλές επιλογές περιλαμβάνουν:

TV Box MXQ Pro 4K UHD

Το TV Box MXQ Pro 4K UHD είναι μια προηγμένη συσκευή που θα αναβαθμίσει την τηλεόρασή σας σε ένα έξυπνο ψυχαγωγικό κέντρο.

Εξοπλισμένο με το λειτουργικό Android 11.1, αυτό το TV Box προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και ποικιλία εφαρμογών. Με την υποστήριξη του WiFi και της θύρας USB 2.0, μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, να απολαμβάνετε streaming υψηλής ποιότητας και να εγκαθιστάτε εφαρμογές με άνεση.

TV Box Xiaomi Mi Box S 2nd Gen 4K

Το Xiaomi Mi Box S 2nd Gen έχει μνήμη RAM 2GB και αποδίδει περιεχόμενο σε ανάλυση έως 4K UHD, μετατρέποντας τη τηλεόρασή σας σε «smart». Αποδίδει το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε σε ανάλυση έως 4K, για ξεκάθαρες λεπτομέρειες και καλύτερη ποιότητα.

Χάρη στην υποστήριξη της λειτουργίας Miracast, μπορείτε να μεταδώσετε το περιεχόμενο που θέλετε από το smartphone ή το tablet σας στο Xiaomi Mi Box S 2nd Gen, για να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση.

Πώς λειτουργεί το mini PC;

Πρόκειται για μικροσκοπικά μοντέλα, που κάνουν πιο έξυπνη την τηλεόρασή σας. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν «τρέχουν» απλώς ένα smart λειτουργικό με περιορισμένα features αλλά κανονικά Windows 11. Σε συνδυασμό με το USB και το Bluetooth, το mini PC μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ολοκληρωμένο υπολογιστή με πληκτρολόγιο και ποντίκι. Καλές επιλογές περιλαμβάνουν:

Mini PC Beelink S12 Pro N100

Αναβαθμίστε την υπολογιστική σας ισχύ με αυτό το Mini PC.

Εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο υλικό και προηγμένες δυνατότητες για να καλύψει όλες τις πολυεργασίες, και τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Apple Mac mini 2020 M1

Ετοιμαστείτε να εργαστείτε, να παίξετε, να δημιουργήσετε και να διασκεδάσετε με το Mac mini, με ταχύτητα και ισχύ πέρα απ’ οτιδήποτε είχατε φανταστεί. Ο νέος επαναστατικός επεξεργαστής Apple M1 μεταμορφώνει την επιφάνεια εργασίας και σας μεταφέρει σε μία νέα διάσταση συναρπαστικών δυνατοτήτων, με έως και 3x υψηλότερη απόδοση CPU, έως και 6x ταχύτερη απόδοση γραφικών και την πιο εξελιγμένη νευρονική μηχανή για έως και 15x ταχύτερη – πιο αξιόπιστη – μηχανική εκμάθηση.

Με συμπαγή σχεδιασμό και αθόρυβη λειτουργία, το Mac mini ενεργοποιείται άμεσα, ενώ καταναλώνει έως και 60% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Only in

Η «επικίνδυνη» και ενοχλητική Αριστερά τείνει να γίνει εντελώς… ακίνδυνη

Η αυτοενοχοποίηση της Αριστεράς μοιάζει με πολιτικό ευνουχισμό των κομμάτων που στρέφονται απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024