Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την Τσέλσι (pic)

Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την Τσέλσι (pic)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ και ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε γνωστή την εντεκάδα των «πράσινων» για το μεγάλο παιχνίδι.

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι στο Ολυμπιακό στάδιο για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ανακοινώνει την εντεκάδα των «πράσινων».

Σε διάταξη 4-2-3-1 ο Ντραγκόφσκι θα είναι στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Μαξίμοβιτς και Τσέριν θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Μαντσίνι,Πελίστρι θα είναι στα άκρα και ο Ουναΐ πίσω από τον προωθημένο Γερεμέγεφ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναΐ, Πελίστρι, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ.

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Φικάι, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Νταμπίζας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η 11άδα της Τσέλσι

Όσον αφορά στην 11άδα της Τσέλσι, ο Γιόργκενσεν θα είναι στο τέρμα, με τους Ρενάτο, Μπαντιασίλ, Ντισασί και Κουκουρέγια στην άμυνα. Οι Έντσο Φερνάντες, Φέλιξ και Ντούσμπερι Χολ θα είναι στη μεσαία γραμμή της βρετανικής ομάδας, με τους Ενκουνκού, Μούντρικ και Πέδρο Νέτο στην επιθετική τριάδα των Λονδρέζων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Only in

Μείωση στις υποκλοπές κατά 31% τον τελευταίο χρόνο από ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ.

Ο θόρυβος από το «σκάνδαλο Predator» με τις υποκλοπές φέρεται ότι δημιουργεί δισταγμούς για ασύδοτες παρακολουθήσεις κυρίως με επίκληση «εθνικής ασφάλειας»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024