Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με τα ερυθρόλευκα κόντρα στη Μάλμε (pic)

Ολυμπιακός: Με τα ερυθρόλευκα κόντρα στη Μάλμε (pic)

Με την εντός έδρας εμφάνιση θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Σουηδία, κόντρα στη Μάλμε, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάλμε στη Σουηδία, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League και πριν από λίγο έκανε γνωστή την εμφάνιση που θα φορέσουν οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Την εντός έδρας φανέλα θα φορούν οι «ερυθρόλευκοι», όπως αποκάλυψαν μέσα από τα επίσημα social media της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης στη Σουηδία.

Δείτε το ποστάρισμα που έκανε ο Ολυμπιακός στα social media

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι να πετύχουν ένα ακόμη σπουδαίο ευρωπαϊκό αποτέλεσμα, μετά απο το 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει επιστροφές στην αποστολή του, με τους Γουίλιαν, Ρέτσο και Ζέλσον Μαρτίνς να επιστρέφουν σε αυτή δίνοντας βάθος και επιλογές στον Βάσκο τεχνικό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Η Μάλμε από την πλευρά της βρίσκεται σε φουλ ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα στη Σουηδία είναι στην τελική ευθεία και θα ψάξει τη νίκη στην έδρα της. Μέχρι τώρα στο Europa League η σουηδική ομάδα μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Only in

Η όψιμη ευαισθησία Μητσοτάκη για το πολίτευμα και οι ανοικτές πληγές στο Κράτος Δικαίου επί ημερών του

Υποκλοπές, κράτος δικαίου, καταδίκες της Ελλάδας, αρνητική δημοσιότητα αποδεικνύουν πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προστατεύει το πολίτευμα της χώρας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024